Skocz do zawartości

Podobne frazy do pozycjonowania

saczek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Chciałbym się w sumie upewnić że mam rację, że można pozycjonować jedną stronę

np. oponyziomowe.pl

na kolejne frazy np. :

- opony zimowe warszawa

- opony zimowe kraków

- opony zimowe szczecin

Wiem doskonale że jak się pozycjonuje na frazję 3 wyrazową to jednocześnie wzmacnia się tą 2 wyrazową (w tym przypadku 'opony zimowe').

Ale czy jak pozycjonuję na jedną 3 wyrazową 'opony zimowe warszawa' to wspomagam też opony 'zimowe szczecin' ?

A może takich rzeczy nie wolno robić ?

Będę wdzięczny za wskazówki.

Blokowisko oszczędza - blog o oszczędzaniu pieniędzy

Jeśli pytasz o pozycjonowanie na raz na kilka miast - jak najbardziej można, ale za frazy bogate się zabrałeś Ci powiem.

Nie wspomagasz np. Szczecina pozycjonując opony zimowe Warszawa (jeśli już to w nikłym stopniu)

SEO in Bielsko-Biała 

Wujek G bierze różne rzeczy pod uwagę. A, że ciągle coś zmieniają to tak na prawdę ciężko coś podpowiedzieć. Odpowiedzi pewnie będzie tyle co użytkowników. Na moje katalogi co jakiś czas koleś przysyła wpisy zapleczówek opony zimowe i miasta. Nie jest ich 3 a 300 więc idąc tym torem to...Najlepiej jak przetestujesz to i sam ocenisz jak u Ciebie będzie.

Dzięki za odpowiedzi

@DamianL - te opony zimowe to tylko przykład, na szybko wymyślałem :)

@*paweł* - faktycznie masz rację, nawet jesli teraz nie ma to żadnego związku takie wspomaganie między miastami to może za pół roku czy rok goole zmienią algorytm już będzie inaczej.

Na chwilę obecną potestuję, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Blokowisko oszczędza - blog o oszczędzaniu pieniędzy

Ale czy jak pozycjonuję na jedną 3 wyrazową 'opony zimowe warszawa' to wspomagam też opony 'zimowe szczecin' ?

A może takich rzeczy nie wolno robić ?

Będę wdzięczny za wskazówki.

Zdecydowanie wspomagasz, sprawdzone w praktyce na wielu frazach.

Takie rzeczy można robić, i jak najbardziej warto.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności