Skocz do zawartości

Reklama na wartościowych domenach

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

Nosze się z zamiarem stworzenia kilku sklepów internetowych, mam już kilka wartościowych domen, fajne nazwy itp. Domeny mają już pewien wiek. Na jednej domenie stworzyłem nawet fajny serwis który ma ok 100 odwiedzin dziennie (nic nie pozycjonowałem, sam wskakuje do serpów, lub ludzie sami linkują :) - wytyczne google jak siemasz ;) )

Lecz utrzymanie domen ,i hosting trochę mnie kosztują, więc chciałbym umieścić tam jakieś reklamy, które później nie wpłyną negatywnie na te domeny (bo mają tam później być sklepy).

Nie wiem co zastosować, myślałem nad adsense, ale raczej ciężko będzie z klikaniem użytkowników(tak mi się wydaje), seopilot za jedną domenę daje mi 170zł miesięcznie, ale trochę się boje bo to chyba przecież jest SWL.

Możecie coś polecieć, aby ktoś płacił za reklamy (najlepiej za samo wyświetlanie, a nie kliknięcia), aby to nie wynikło później negatywnie na ocenę gugla?

Kiedyś znalazłem kilka fajnych systemów które płacą za samo wyświetlanie reklamy/linka (nie SWL), ale teraz nie mogę tego znaleźć (internet jest zaiste ogromny :) )

Ew. mogą być też jakieś systemy płacące za kliknięcia (niczego nie wykluczam)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności