Skocz do zawartości

Slowa kluczowe a podstrony

itc_sc

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jak serwis ma okolo 50 pod stron to konieczne jest umieszczanie słow kluczowych w meta tag na kazdej pod stronie ? Czy to cos da ?  

Slyszalem , ze nie ale wole sie upewnic.

zle słyszałeś :shock:

Każdą podstronę można wypozycjonowąć pod inne słowa kluczowe

Każda może mieć inne tiitle i keywords

Pozdrawiam 8)

Wez młotek i zatłucz tego kto ci tak powiedział ;)

oj ci pozycjonerzy za dychę z allegro ;) :mrgreen: 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

jeśli masz małą ilość słów kluczowych związanych ze sobą (np we frazy) - to nie ma sensu się rozwodzić nad promocją podstron.

Nie jest tak do końca. Dobre SEO to także optymalizacja podstron. Plan SEO całości powinien być równie skrupulatnie tworzony plan tworzenia strony.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrek, wlasnie najprawdopodbniej na workandtravel.com.pl bedzie mala wityrnka tylko o tym programie, mysle ze da to najleprze efekty i wypozycjonowanie tej malej witrynki. A pytalem z ciekawosci, dopiero sie ucze i nie ukrywajac chce nauczyc sie jak najwiecej z gory dzieki za kazda pmoc :(

wakacje w USA

www.workandtravel.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności