Skocz do zawartości

Dodatkowy sposb na słowa kluczowe

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauważyłem na niektorych blogach takie coż że autor strony pod artykułem umieszcza zdanie :

Osoby które odwiedziły tą stronę znalazły ją szukając:

- słowo klucz 1

- słowo klucz 2

- słowo klucz 3

- słowo klucz 4

Wolno tak zrobic ? Co tym myslicie?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

A przypadkiem nie jest to jakiś plugin ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Wolno tak zrobic ? Co tym myslicie?
Zgodnie z wytycznymi nie :P ale dość powszechne jest to. W oczach G będzie to keyword spam.
Nie, no to jest zwykły tekst pod artykułem aby dodatkowo umieścić słowa kluczowe.
Osoby które odwiedziły tą stronę znalazły ją szukając:
Przeczytaj to ;)

Jest to plugin pokazujący bodajże 10 najpopularniejszych fraz z google.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

W sumie myśle że ciekawy pomysł : )

Bardzo ciekawy pomysł to nie jest... skorzystają na tym inne osoby.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Można... :D Po tym jak zanotowałem wejścia z frazy "blog erotyczny mojej żony" na podstronę z wpisem na temat herbaty kwitnącej już nic mnie nie dziwi w kwestii słów kluczowych na blogach opartych o WP. :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

@Snizzy, bardzo trafna uwaga.

Ja w tym widzę same zagrożenia więc sugeruję darować sobie taki dodatek:

1) Jak wspomniał Snizzy, słowa kluczowe nie związane z tematem pojawią się na podstronie, co na pewno będzie miało negatywny wpływ.

2) Stosując wtyczkę odkrywasz sporo informacji, które Twoi konkurenci mogą wykorzystać.

Wniosek jeden = jeśli dodatek wyświetlałby informacje wyłącznie dla adminów lub pewnej części userów mógłby być pomocny w szybkiej analizie, w ten sposób pozyskałbyś szybko info z jakich fraz ludzie wchodzą na daną podstronę, w każdym innym przypadku wprowadzenie wtyczki to szkodzenie samemu sobie.

Wybór należy do Ciebie ja odradzam.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności