Skocz do zawartości

Spadek popularności

maniekoo

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsze dni: poniedziałek, wtorek, czwartek, środa. piątek, niedziela, sobota. Tak to u mnie wygląda jak się popatrzy na staty. Najgorszy dzień to właśnie sobota. Ogólnie weekend jest słaby bo ludzie wychodzą z domu. Mnie to akurat nie jest na rękę. Dzisiaj np. mamy brzydką pogodę ale i tak odwiedziny spadają i to znaczenie. Pewnie jakieś sprzątanie przed świętami, czy inne czynności, których ludzie nie są w stanie wykonywać w tygodniu.

Na koniec dodam jeszcze, że ruch będzie cały czas spadał i w wakacje osiągnie totalne dno. Tak to akurat jest na przykładnie moich serwisów.

seowyszbanner.gif

Wszystko zależy od tematyki. Mam strony, które mają zdecydowanie najwyższy ruch w poniedziałki, inne w środy, a jedna nawet w niedziele. Na jednych szczyt ruchu przypada na zimę, na innych lato.

Jednak na wszystkich, w mniejszym lub większym stopniu zauważalna jest tendencja spadkowa na wiosnę. Chodzi o miesiące marzec-kwiecień-maj-czerwiec. Najczęciej na moich stronach dno przypada na kwiecień (słoneczko, święta, okres godowy? :o )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności