Skocz do zawartości

[Generator] generator treści

generatortekstu

Rekomendowane odpowiedzi

Generator tekstów pod różne śmietniki.

Teksty powstają na bazie mieszania losowych krótkich ciągów słów z tekstów umieszczonych w pliku dane.txt

Prawie na pewno działa podobnie jak inny polski generator za pomocą którego spamowane są profile w ExpressionEngine. Określamy

długość , oraz ilość tekstów jakie mają powstać. Program tworzy pliki od 1.txt do max.txt . Dodatkowo powstaje plik 0.txt w

którym umieszczone są wszystkie nowopowstałe teksty.

Wygląd Programu: https://www.picshot.pl/public/view/full/80731

Cena: 40 zł

Pierwsze 3 osoby które napiszą na maila: generatortekstu[wiadomo co]o2.pl otrzymują program gratis (pod warunkiem wyrażenia

swojej opinii na forum - że program działa). Osoba chcąca kupić program proszona jest o kontakt na generatortekstu[wiadomo

co]o2.pl. Realizacja = kilka godzin.

Demo: wersja demo

W ramach demo jest mała baza 4kb ( z fragmentem expose Tuska) , mająca na celu pokazać , że program działa. Oczywiste jest ,

że powinna ważyć o wiele wiele więcej (kilka , kilkanaście mega), tak aby teksty były maksymalnie unikalne. Demo automatycznie

tworzy 5 plików tekstowych z contentem. W wersji pełnej określamy długość tekstu oraz ilość plików.Celowo nie dołączam dużej

bazy , tak żeby każdy zrobił swoją i nie wchodził nikomu w drogę :jezyk1:

1 kopia = 1 osoba :)

Przewiduje drobne poprawki , czekam na jakieś sugestie.

edit:

osoby które napisały do 19:56 za chwilkę otrzymają program. 4 kopie rozdane. Proszę o potwierdzenie czy doszło (mały problem z pocztą)

Program działa, fragment tekstu jaki mi wygenerował:

Ten wynik tylko gorące Polaków, których praca, wysiłek, zagrożenia nędzą i destabilizacjąTo najbardziej rozwinięte Polaków, których komunikatem, który tych trudnych wyzwaniach, od kondycji kryzys, który rozstrzyga się każdego człowieka z że wszystkie tylko gorące słowa za szczególnościChcę podkreślić w historii naprawdę nie ma wątpliwości, że że ten wynik jest chwili Chcę staje dzisiaj w obliczu wysiłek, cierpliwość, odpowiedzialność pozwoliły na nas przez tylko Polski

Ale przydałoby się kilka poprawek, takich jak wstawianie "." (kropki), bo teraz tekst jest jednym dłuugim zdaniem. Druga sprawa to czasem brak spacji między wyrazami

Pobrałem demo i działa.

fragment:

Europy i świata, w Europie i obliczu zagrożenia nędzą świata, że opisują właśnie człowieka z i świata, minione cztery w tej kwestii, Polaków, których podziękowanie, to politycy i obywatele żyją lata i one chwili Chcę przeświadczeniu

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Państw, to że wokół nas się na tych trudnych wyzwaniach, od nie tylko Polski, ale w prosić o zrozumienie dla potrzeby tej głównie przede wszystkim dzięki wysiłkowi, tej chwili. Chcę otwarcie, uczciwie, skoncentrować sposób nieznany w najnowszej historii.Teraz rozstrzyga się przyszłość ten moment, kiedy tuż po zaprzysiężeniu przez pana że ten wynik pokazujący, że jak Europy, przede wszystkim przyszłość w tym przeświadczeniu, że właśnie teraz który w Europie i świecie łatwe, bo czasy w jakich przyszło w sposób nieznany w najnowszej historii.Tak jak w chwili. Chcę otwarcie, uczciwie, jest.Dzisiaj jest ten żyć okazały się bardziej skomplikowane, bo czasy w jakich akt wyboru. To te cztery lata przetrwała w dobrej obywatele żyją w tym przeświadczeniu, przejść.Ja dzisiaj chcę otwarcie, uczciwie, skoncentrować osobna w szczególności.Chcę podkreślić wszystkim w Polsce, i zobowiązanie, które kraju europejskim, politycy i obywatele lata przetrwała w dobrej kondycji kryzys, że ten wynik żyją w tym przeświadczeniu, że właśnie zależy dzisiaj los tej chwili. Chcę otwarcie, uczciwie, skoncentrować obywatele żyją w w sposób nieznany w najnowszej akt wyboru. To przede wszystkim wyzwaniach, od których zależy dzisiaj przyszłość zwykłych ludzi, w Polsce, wszystkim obywatelom, rządu, którego prace będę zagrożenia nędzą i destabilizacją.To wszystko rozstrzyga się przyszłość ich krajów obecnej. Chcę wszystkich państwa prosić o bezpieczeństwo i dobrobyt każdego wyborczym tej ekipie, cierpliwości i determinacji.

Generuje,

z takich poprawek, zapisywałbym wygenerowane texty do folderu, by się nie mieszały z innymi plikami.

Jeśli w folderze są inne pliki(0.txt,1.txt,2txt,3.txt)

zauważyłem, że nadpisuje je.

Więcej skaz nie zauważyłem :jezyk1:

sygnaturka.png

A tutaj jeszcze jedna próbka, ale na własnej bazie na szybko stworzonej:

Najprawdopodobniej zdecydować przepaści w lub innych informacji, które nie zostało Jednakże, z cierpliwością i praktyki domyślnych rządu na jego z adnotacji politycznych i offline lub online.Małżonek może robić online i wykorzystywane w biznesie. Dobre oprogramowanie kodu i zapewnia jesteś.
To zrobić wchodząc na mieć mapę i jeśli w pad w laptopie nic o tym, co witryna To dlatego, że przechowywania płyt CD i dla projektów i inwestycji, dla Partii Republikańskiej. W rezultacie za kluczowe cechy będą miały mniejsze uzależnienie od młodzieńcze organów bez potrzeby Medicare, najnowsza innowacja powodować zakończy swoją pracę w najlepszy sposób.I przewodów. Oznacza to, że laptop link do Ciebie. Musisz cewka w pad w reputację regularnie odwiedzanych stron aby zwiększyć.

A w linku mała, bo mała, ale zawsze jakaś tam baza na szybko robiona jeśli komuś się nie chce:

https://www.sendspace.pl/file/49f53c27eee68b755407f71

@Finansiarz: kropki to kwestia tego , że coś niechcący zakomentowałem. Już działa , wyśle nową wersję. Brak spacji to przez kropki.

@mamoczy,zoozool: teksty są teraz umieszczane w folderze której nazwe definiujemy w pierwszej linii

@zoreander: wcale tego nie ukrywam (pare osób z forum dostało wcześniej przez gg) , po prostu uznałem , że tak wygodniej.

@z tego zrobić dobrą treść.

Bobry, ale bełkot który wyleci z indeksu tak szybko jak się pojawi...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak mawiają wyjątek potwierdza regułę :P Widocznie nikomu nie naciskasz na odcisk inaczej spam raporty załatwiły by sprawę.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności