Skocz do zawartości

Wyszukiwarka Google i tony spamu!

MichaelDicson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MichaelDicson odnośnie tych kodów wot. Zamiast pisać "sam spam w serpach" powinieneś wskazać czy w serpach pojawiają się w ogóle jakiekolwiek wartościowe strony na tę frazę. Może nikt nie zrobił strony z kodami wot, a ten spam to najlepsze co jest do zaserwowania. Zresztą na moje oko wyniki nie są złe, jakieś strony z TR cdaction, chomikuj.

Aż przejrzałem kilka podstron w serp i jedyne co znalazłem to taki wpis z grudnia https://worldoftanks.4um.pl/viewtopic.php?f=20&t=819 Takie coś jest wartościowe? Zresztą, mam wrażenie, że te kody nie są do końca legalne, bo to są chyba płatne kody wymieniane na złoto w tej grze. Skoro szukasz nielegalnych rzeczy, może powinieneś dodać słowo "warez", może byłyby lepsze wyniki wtedy.

Quas Primas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności