Skocz do zawartości

Zrzut długiej strony ,żaden program nie potrafi , znacie jakiś działający?

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam jakiegoś programu który zrobi mi zrzut długiej strony ?

od 3 godzin szukam testuje , już chyba z 15 różnych programów. Te wszystkie dodatki do firefox czy chrome to żenada nie działają w ogóle(nie wiem czemu tam piszą zrób zrzut całej www) , inne tez kiepskie . Najlepszy jaki znalazłem to webshot ale on też nie robi całego zrzutu (75% tego co chciałem) do 16KB i stop jest.

Czy istnieje na świecie program który mi zrobi większy zrzut , proszę pomóżcie mi bo zaraz wypieprze lapkas przez okno z nerwów. :jezyk1:

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Firefox + Fireshot i robisz zrzut każdej strony niezależnie od długości ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Fireshot owszem ma taką funkcję i pamiętam działało dobrze.

Nie znalazłem jednak nigdy programu który robi screenshoty "normalnie" (pulpit, aplikacje itp) oraz posiada funkcję robienia screenshotów całych stron... :jezyk1:

Zawsze albo jedno - albo drugie...

logo-stat4seo-blue-small.png

Fireshot owszem ma taką funkcję i pamiętam działało dobrze.

Nie znalazłem jednak nigdy programu który robi screenshoty "normalnie" (pulpit, aplikacje itp) oraz posiada funkcję robienia screenshotów całych stron... :jezyk1:

Zawsze albo jedno - albo drugie...

Fireshot ma wszystkie te funkcje: cała strona/zaznaczony obszar/cały obszar(pulpit) ... Ponadto masz mozliwość konfiguracji

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Kurde nie wiem nie działa żaden ,to chyba mój komp albo ja już nie wiem,dodatki do firefox jak i chrome nie działają mi w ogóle,screnngrab niekompatybilny , inne częściowo działają.

Kurcze zapomniałem wspomniec że adres jest typu:

file://localhost/C:/Users/tomele/AppData/Local/Temp/Report

ale webshot robi normalnie tylko nie cały.

Macie jeszcze jakieś inne propozycje może?

dodatek włączony ale nijak nie ma przycisku żeby go użyć. Próbowałem zrobić kombinacje przycisków ale też nie działa

mam to tez w pdf jak ten obraz zamienić na .jpg ?

na dodatek nie mogę pisać postów bo przez najgorszy internet w Polsce czyli cholerny złodziejski Orange który ma d. wszystkich klientów(reklamacje już 3 miesiące przyjmuja) zaraz szału dostane. Nic k. nie działa jaki pieprzony czeski film :soczek:

Tylko, że dalszej części strony są wczytywane dynamicznie przy dojechaniu suwakiem do końca, więc jest to nieprzemyślane wyzwanie :soczek:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ok udało mi się po cofnięciu firefoxa do wersji 9 oraz screenowanie zaznaczonego pola - w 6 częściach poszło . Programem screen capure elite.

dobra opcją jest tez przekonwertowanie pdf na jpg - szkoda że wcześniej na to nie wpadłem.

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności