Skocz do zawartości

Słabe wyniki Scrapeboxa

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie jeszcze nie puszczałem blasta SB, ale słyszałem że początkowo mając z blasta np. 5000 BL, po krótkim czasie mamy już 1500 BL. Częściowo przez to że admini te linki nam usuwają, ale większość przez to "podobno" że nasz komentarz/link przechodzi na inną stronę (bo jak wiadomo nie tylko my spamujemy).

Moje rozważania idą w tym kierunku czy nie dałoby rady zrobić programu które by takie nasze "zaginione" ale istniejące linki/komentarze odnajdował, a my moglibyśmy je pingować itp?

Oczywiście byłaby to trochę syzyfowa praca, bo link/komentarz ciągle przeskakiwałby inna inną stronę, operacje trzeba byłoby powtarzać raz na jakiś czas, ale być może jest to jakieś rozwiązanie zwiększające skuteczność SB?

Hmm:

1. Linkami nofollow raczej cudów się nie zdziała więc po co sobie nimi zawracać głowę ? Z założenia WP indeksuje się ładnie więc kwestia czasu.

2. Jedyny sposób jaki przychodzi mi do głowy to dać sobie np unikalną nazwę usera piszącego komentarz i w ten sposób wyszukiwać komentarzy ale już będą zaindeksowane. To już lepiej napisać pod to soft ale tak jak w pt 1. - nie warto, nie ma sensu :soczek:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Nie ma czegoś takiego jak "linki z SB".

Jaką masz listę takie masz linki.

Jak masz na liście w większości blogi z linkami nofollow, to masz większość nofollow. Jak sobie zrobisz listę tylko blogów dofollow, to masz wszystkie linki dofollow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności