Skocz do zawartości

301 traci moc ?

Mikrusek5

Rekomendowane odpowiedzi

Wiedza jest towarem - jasne. Ale takim samym towarem jest powierzchnia reklamowa w sygnaturce. Można więc przyjąć, że jest to handel wymienny - dzielisz się wiedzą w zamian za reklamę. Podkreślam - wiedzą, a nie wiedzą o tym, że masz wiedzę ;)

Zrób to sam - blog dla majsterkowiczów

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przepraszam nie mogę już edytować.

Na potwierdzenie tego co napisałem wyżej że 301 działa dziś wskoczyło mi "pozycjonowanie" i nie ma w tym żadnego większego sekretu i specjalnej metody typu: "zrób 301 następnie 2 linki tutaj 4 tutaj potem GWT i tam "coś" na końcu 3 przysiady 2 pompki i zadziała" ;)

Pozdrawiam

Gratuluje @noodly-dasz mi swój case na PM jakiej domeny użyłeś i na jaką zrobiłeś 301 ;)?

W rewanżu szykuje mi sie kilka 301 na rynku UK (średnio trudne i trudniejsze frazy) to chętnie rzucę swoimi case'ami :D

Pozdrawiam Tomek

Czekam z niecierpliwością :)

- Jak najdłużej może stać pasztet?

- Całą dyskotekę

Panowie nie skumaliście-case'y to dość prywatna sprawa.Nie znam co prawda noodly'ego osobiście (nie chce się już się uzewnętrzniać co kto z kim i dlaczego) ale jestem gotów mu w przyszłości mu zaufać i podać swoje przykłady i cieszę się że on też mi rzuci kilka przykładów ;).

Ze szkoleniem to była ironia do Kojotka (bo ktoś tu nie zczaił chyba) :).

Jeśli @noodly zna się z wami osobiście to byc może wam przekaże info (bo może się mylę i zarówno @siler jak i @StronyUK znają lepiej noodlego niż ja :) ).

Domeny są, flaszka swoją drogą... Albertowi już dwie wiszę, więc od razu kupie skrzynkę całą najlpiejej bo do SEOparty jeszcze się pewnie uzbiera ;)

No to elegancko jak flaszki masz już przygotowane :) A co do 301 to fakt - działa cały czas i żadnej filozofii (chyba) w tym nie ma. Branża erotyczna (i nie tylko) z jej "niewielką" pomocą wchodzi jak w masło bez najmniejszych problemów ;) Kwestia moim zdaniem jedynie podejścia do tematu.

Co natomiast do Template Monster to polecam również serwis themeforest.net. Naprawdę bardzo fajne produkty.

XRContent.com - pozwól swojemu XRumerowi generować miliony unikalnych treści codziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności