Skocz do zawartości

Pomysły na pisanie atrykułów na stronę

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam ten temat aby rozwinąć ciekawe zagadnienie bo jak wiadomo Content jest najważniejszy na naszych stronach. Jakie kto ma pomysły na pisanie unikalnych i tych trochę mniej unikalnych tekstów na strony ? ;)

Ostatnio słyszałem że dobrze wrzucić tekst polski do translatora na angielski i znów na polski i na tej podstawie pisać w troche zmienionej wersji i w innym stylu a jakieś inne sposoby ?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

@na tej podstawie pisać w troche zmienionej wersji i

To nie jest "pisanie" tekstów

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Własnoręcznie. Z głową.

Gdyby ją miał nie szukałby pomysłów ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie, mówie o pisaniu fajnych oryginalnych tekstów ale spójrzcie na prace copywritera, przecież on też nie ma tego wszystkiego w głowie, nie jest specjalistą od wszystkiego a jednak jakoś potrafi napisać ładne artykuły do gazety. Rozumiem Was bo ja sam nie popieram stron które zaśmiecają internet ale chce zrobić ze 3 strony na których troszke zarobie na AdSens ale nie chce pisać o moich zainteresowaniach bo nie jest to za ciekawy dział dla reklamodawców.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

. Rozumiem Was bo ja sam nie popieram stron które zaśmiecają internet ale chce zrobić ze 3 strony na których troszke zarobie na AdSens ale nie chce pisać
Dobre ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czyli najpierw dużo czytać na dany temat i wtedy coś skrobać ? No i o taką podpowiedź mniej więcej mi chodziło. Myślę tez nad zapłaceniem copywriterowi o ile nie zedrze mnie z kasy zbytnio ;)

Jeśli jesteś pewien, że będziesz zarabiać na tych stronach z AdSense (choć tego nigdy nie możesz być pewien), to pozamawiaj texty na konkretne tematy dla konkretnych stron... ;)

Edyta: literufka :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Translator to raczej zła droga. Chyba, że chcesz przetłumaczyć artykuł, żeby dowiedzieć się czegoś więcej w temacie i napisać swój własny tekst ;)

Copywriting - GG: 6473667

Chętnie nawiążę stałą współpracę pisząc wysokiej jakości artykuły na portale tematyczne.

Przy okazji zapraszam na mój autorski blog konsumencki - Smakata.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności