Skocz do zawartości

Dodawarka do stron wiki

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co wiem to nie ma zwrotów kaski czy wersji trial - zresztą jeśli działa:). Choć to nie jest program który każdy powinien mieć. Jak masz te 100$ to raczej nie będziesz żałować.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

A czy ja napisałem, że nie można? Znasz sposób, żeby kupić taniej - super. Podzielisz się nim z innymi aby nie przepłacali - też super. A czy to zrobisz to twoja sprawa - dla mnie to już bez znaczenia.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

@Seo77 - taki wypowiedziami tylko pokazujesz że nie znasz się na seo za grosz

Wiekszość wiki ma linki nofollow

Jak nie masz nic do powiedzenia to się lepiej nie odzywaj bo nabijanie postów w taki sposób jest śmieszne i się ośmieszasz twierdzeniami że linki są nofollow i sugerujesz że to źle

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja kupiłem EWP za 195 EURO (w tej walucie płaciłem by nie tracić na przeliczniku) i nie żałuję. Uważam, że tyle właśnie należy się autorowi, bo odwalił kawał dobrej roboty. Na forum jest już za dużo osób, którzy tylko kombinują jak kupić za grosze, a najlepiej za darmo. Proste - nie masz kasy, nie korzystasz !

Nauczcie się wreszcie, że SEO to kosztowna zabawa. Ktoś kiedyś tu pisał - SEO jest PRAWIE dla każdego. PRAWIE robi wielką różnicę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności