Skocz do zawartości

Dodawarka do stron wiki

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja kupiłem EWP za 195 EURO (w tej walucie płaciłem by nie tracić na przeliczniku) i nie żałuję. Uważam, że tyle właśnie należy się autorowi, bo odwalił kawał dobrej roboty.
@milkus Zgadzam się w 100%

Co wy za farmazony pleciecie. Jaka jest w tym w ogóle logika ? Po to są promocje aby korzystać. Piwo też omijasz jak jest w promocji bo browarnikowi się należy więcej ? Bo idąc tym tokiem myślenia po co kupować tanio jak wszystko można drogo aby producent, sprzedawca i państwo zarobili więcej a Wy mniej.

...

@zoreander za program płacę raz, w tej wersji mam dożywotnio update + dodatkowe opcje (ktorych BASIC nie posiada/nie będzie posiadał), dzięki którym nie ma konieczności zakupu dodatkowej opcji. W tym jest właśnie logika, by zapłacić raz i otrzymać tyle ile się da. Gdyby to była płatność co miesiąc to raczej bym softu nie kupował. Mój tok myślenia nie idzie na zasadzie tu i teraz, ale biorę pod uwagę opłacalność pod względem ekonomicznym.

Widzę bogate towarzystwo :hi:-jakbym tak dysponował budżetem na SEO w swojej robocie jak kolega @milkus to już dawno bym wylądował na bezrobociu :P.

T.

BTW Używam Wikireapera ;))-mam za friko po znajomości normalnie kosztuje za dużo...(70$ monthly fee).

T.

Bo budżet trzeba zaplanować. Pieniądze na zakup softu planuję z góry. 70$ monthly fee to dużo drożej niż 195 Euro, jeśli masz zamiar czegoś systematycznie używać.

zobacz tematy jakie zakładał jeden i drugi, porównaj to zrozumiesz :D

Zobacz jakich odpowiedzi udziela MaxPan, w każdej ma większy kaliber od innych. Jest największym narcyzem na forum, a ta wypowiedź niewiele się różni od innych jego wypowiedzi na tym forum.

MaxPan jest niczym Chuck Norris

- tylko MaxPan potrafi wypozycjonować słowo viag*a katalogami.

milkus przecież to ewidentnie multinkoto, napisałem zęby zobaczył tematy - od razu widać ze pisze to ta sama osoba, tylko e-maili się różnią. Jeśli nie wiesz o co chodzi to poco się wypowiadasz?

O katalogi i viagr nie wspomnę, chyba tobie się pomyliło trocha :D

milkus przecież to ewidentnie multinkoto, napisałem zęby zobaczył tematy- od razu widac ze pisze to ta sama osoba, tylko emaili się różnią. Jeśli nie wiesz o co chodzi to poco się wypowiadasz?

O katalogi i viagr nie wspomnę, chyba tobie się pomyliło trocha :D

Ok, żle odczytałem Twoją wypowiedź (po pracy już mi się móżg zawiesza, a reset -kawa- jeszcze nie działa), ale kawał mi się udał - przyznasz :huh: Dobra już nie śmiecę w tym temacie, bo mi bonus o 10% moderator podniesie.

Wracając do tematu wliczając ze sensowne bazy pod spamowanie WIKI to ok 10k - 15k URL, i ktoś niema Rumera to można łatwo to spamować zennoposterem i dodatkowo można dorobić aktywacje przez e-mail, wiec będzie nie zle. Nie pamiętam gdzie ale widziałem juz gotowe szablony pod zenka dla wiki właśnie.

milkus Na pewno :D z katalogami to było dobrze :huh: dałem tobie 5 gwiazdek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności