Skocz do zawartości

strona głowna

gervail

Rekomendowane odpowiedzi

nurtuje mnie nastepujaca sprawa. jak bardzo wazna jest strona glowna? obecnie mam portal z ok 190 podstronami. strona jest caly czas w budowie i nie posiada jeszcze strony glownej. strona główna ma PR2.

oprocz tego strona byla zawsze na 12-25 pozycji na 2 frazy ktore mnie interesuja. obecnie spadla na 60-80. na stronie dodalem tylko jeden link wychodzacy ale google jeszcze nie zaindeksowal zmiany. z czego to moze wynikac?

dodalem ostatnie do ok 200 katalogow na te 2 slowa kluczowe.

@jak bardzo wazna jest strona glowna?

Jest ważna ;

@z czego to moze wynikac?

Przy tej ilości informacji nie można powiedzieć nic konkretnego;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@jak bardzo wazna jest strona glowna?

Jest ważna ;

@z czego to moze wynikac?

Przy tej ilości informacji nie można powiedzieć nic konkretnego;

ad2. oprocz dodania do katalogow, zrobilem subdomene sklep.nazwadomeny.pl postawiona na innym hostingu i zaczalem do niej linkowac z nazwadomeny.pl. ale jak mowilem google jeszce tego nie odnotowalo.

domena ma niecaly rok i od poczatku utrzymywala ok 20-30 miejsca.

nic innego nie robilem.

@nic innego nie robilem.

No to masz jeden z możliwych powodów spadku

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Spadek nastąpił w związku z dodaniem do katalogów, poszukaj mocniejszych linków, strona wróci z czasem na stare miejsca.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Spadek nastąpił w związku z dodaniem do katalogów
bardzo mało prawdopodobne...

@gervail, MikołajZ., kiedy zauważyliście spadki chodzi mi konkretnie o daty, czy to było 24-25 marzec ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

U siebie zauważyłem małe wahania coś w stylu:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=145080 Filtr 19 luty

Z tego co widzę to był dokładnie 23 marzec, pozycjonuje sporo fraz i w panelu sprawdzającym pozycje, wyłapałem to na kilku procentach fraz.

Co robić ?

Linki, linki, linki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności