Skocz do zawartości

angelfire.com Prośba o mała pomoc;)

cezar24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem na próbę stronę na angelfire.com a dokładnie

"jakaś-fraza.angelfire.com"

Podlinkowana delikatnie z seokatów i komentarzy w blgach. Na stronie unikalne pisane z palca teksty. Strona nie chce się za nic zaindeksować, pomimo iż wpisując w google frazę "jakaś fraza + angelfire" na pierwszej stronie jest 6 wpisów z katów kierujących do niej.

Czy jest jakąś opja w angelfire.com aby zezwolić wchodzić na ną robotom wyszukiwarek?

Czy linki wychodzące z niej zawsze są nofollow czy jest jakiś "okres przejściowy"?

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Subdomena jest traktowana oddzielnie, domena nie będzie miała na nią wpływu, na początku linkowania katalogi, będą pierwsze w wynikach. Jest to oczywiście również objaw filtra, ale nie w tym przypadku.

Z czasem strona wejdzie ponad Seoki i komenty, ja też daje kilka linków z najmocniejszych precli.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Subdomena jest traktowana oddzielnie, domena nie będzie miała na nią wpływu, na początku linkowania katalogi, będą pierwsze w wynikach. Jest to oczywiście również objaw filtra, ale nie w tym przypadku.

Z czasem strona wejdzie ponad Seoki i komenty, ja też daje kilka linków z najmocniejszych precli.

To już nie chodzi o to, że katalogi są wyżej od niej tylko że tej strony w ogóle nie ma w indeksie.

Do GW tez nie moge dodać z oczywistych powodów.

Generalnie i tak idea angelfire upadla bo linki wychodzące sa nofollow.

Dziwie mnie jedynie fakt, iż strona istnieje na wielu listach, na których warto załałożyć bloga. A z tego co zauważyłem jest to bardzo kiepski pomysł. Wiele polskich witryn jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem niż angelfire.

Ile czekasz na indeksacje ? w moim przypadku samo pingowanie - maks. 3-4 dni przynosi efekty :tancze:

No to dziwne, bo ja czekam 2 tygodnie i nic. Od ponad tygodnia są zaindeksowane wpisy w katach.

A swoją drogą to po co zakładać tam bloga skoro linki nie mają mocy...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności