Skocz do zawartości

Koszty pozycjonwania dla 2 fraz: kancelaria prawna

cezar24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za TOP3 200 zł za obydie w topie czy po 200 zl czyli 400 zł? Jesli to pierwsze to chyba troche mało;)

Nie powiem Ci ile średnio, ale ja bym wziął ze stówkę za obie za top 10 150 za top 5 i 200 za top 3

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Ile średnio może kosztowac pozycjnowanie 2 fraz do TOP10 i TOP5

kancelaria Wrocław, kancelaria prawna Wrocław?

tyle ile wiedza i praca włożona w pozycjonowanie ...

mniej wiecej tyle co 3 porady prawne

po jednej "poradzie prawnej" kobitka dostała wyrok 2 x większy jak bez :) , także zapomniałeś dodać "fachowe porady"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tyle ile wiedza i praca włożona w pozycjonowanie ...

Cóz za enigmatyczna odpowiedź:) Wolałbym odpowiedź w stylu... "ja bym wziął..."

po jednej "poradzie prawnej" kobitka dostała wyrok 2 x większy jak bez :) , także zapomniałeś dodać "fachowe porady"

Ciężko było by stwierdzić ile dostała by babka bez porady... Widzę, że nie którzy na forum korzystają z krysztaloych kul;)

Jestem ciekawy ile kosztuje pozycjonwanie w/w fraz przez osoby/firmy zajmujące sie tym profesjonalnie. Nie chce wyceny kogoś kto bierze zlecenie, zapuści automat i liczy, że może się uda coś zdziała. Jak nie to trudno...

Nie powiem Ci ile średnio, ale ja bym wziął ze stówkę za obie za top 10 150 za top 5 i 200 za top 3

To miał być żart? :)

Widziałeś chociaż ile firm się reklamuje, że rzucasz tak niskimi kwotami? Przypuszczam, że 200 zł to dla takiej kancelarii 1 porada prawna.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Jestem ciekawy ile kosztuje pozycjonwanie w/w fraz przez osoby/firmy zajmujące sie tym profesjonalnie. Nie chce wyceny kogoś kto bierze zlecenie, zapuści automat i liczy, że może się uda coś zdziała. Jak nie to trudno...

Osoby/firmy zajmujące się tym profesjonalnie nie zawracałyby sobie (_!_) takimi frazami ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Osoby/firmy zajmujące się tym profesjonalnie nie zawracałyby sobie (_!_) takimi frazami ...

Dlaczego nie zawracały by sobie (_!_) takimi frazami?

Przecież wiele firm je pozycjonuje, pracę część z nich na pewno można nazwać profesjonalną.

Przecież wiele firm je pozycjonuje, pracę część z nich na pewno można nazwać profesjonalną.

To zapytaj się o konwersję i dopasowanie do specjalizacji danej kancelarii ...

To zapytaj się o konwersję i dopasowanie do specjalizacji danej kancelarii ...

Myślę, że dla osoby która ma pozycjonowac daną stronę konwersja nie ma najmniejszego znaczenia. Liczy się tylko to aby strona była w TOPie. A czy to przyniesie korzyści dla samej kancelarii w stosunku do poniesionych kosztów to inna sprawa.

Jeśli chodzi o specjalizację to zdecydowana większość kancelarii zajmuje się praktycznie wszystkimi sprawami pomijając całkowice podstawowy podział na kancelarię: radcowskie, adwokackie czy notarialne.

Myślę, że dla osoby która ma pozycjonowac daną stronę konwersja nie ma najmniejszego znaczenia. Liczy się tylko to aby strona była w TOPie. A czy to przyniesie korzyści dla samej kancelarii w stosunku do poniesionych kosztów to inna sprawa.

Jeśli chodzi o specjalizację to zdecydowana większość kancelarii zajmuje się praktycznie wszystkimi sprawami pomijając całkowice podstawowy podział na kancelarię: radcowskie, adwokackie czy notarialne.

Chyba darujemy sobie dalszą dyskusję :) bo mamy inne podejście do SEO i chyba znamy inne kancelarie prawne/adwokackie :)

Ja tam okupuje te frazy gęsto - prosze się nie wtrącać :)

poza tym pytani enie jest od kancelarii wiec ofert będzie od 30 zł do 1000 zł od frazy - proste.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności