Skocz do zawartości

Koszty pozycjonwania dla 2 fraz: kancelaria prawna

cezar24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że dla osoby która ma pozycjonowac daną stronę konwersja nie ma najmniejszego znaczenia. Liczy się tylko to aby strona była w TOPie. A czy to przyniesie korzyści dla samej kancelarii w stosunku do poniesionych kosztów to inna sprawa.

Jeśli chodzi o specjalizację to zdecydowana większość kancelarii zajmuje się praktycznie wszystkimi sprawami pomijając całkowice podstawowy podział na kancelarię: radcowskie, adwokackie czy notarialne.

Chyba darujemy sobie dalszą dyskusję :P bo mamy inne podejście do SEO i chyba znamy inne kancelarie prawne/adwokackie :)

OK W takim razie kończąc temat napisz ile byś wziął za takie frazy gdybyś już musiał sie nią zająć;)

@ZGRED

Ja tam okupuje te frazy gęsto - prosze się nie wtrącać tongue.gif

Wyślij mi na PW info ile bierzesz za takie frazy. Z tego co zauważyłem przez rok chyba znasz się "delikatnie" :) na rzeczy;)

@RafalafaR

Jakaś nowa moda wśród prawników? Czyja jest wyżej?

Czytamy uważniej... Nie pisałem że liczy się to dla prawników tylko dla osób które pozycjonują te strony.

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
OK W takim razie kończąc temat napisz ile byś wziął za takie frazy gdybyś już musiał sie nią zająć:soczek:

Na szczęście nie muszę , limit kancelarii prawnych mam wyczerpany , nawet rodzinie nie robię ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant, to może nie wypowiadaj się w temacie, w którym nie masz nic do powiedzenia?

Autor pytał o wycenę fraz, nie o opłacalność, podjęcie się pozycjonowania lub konwersję.

Zgadzam się ze Zgredem, rozrzut cen, gdybyś wysłał zapytanie do kilkunastu firm, na pewno będzie spory (może ramki troszkę mniejsze, bez 1xxx :soczek:). Ceny użytkownika Fuser zaniżone, choć mógłbyś zapewne znaleźć kilku pozycjonerów, którzy zrobią to w tej cenie, oczywiście skutecznie.

tyle ile wiedza i praca włożona w pozycjonowanie ...

Cóz za enigmatyczna odpowiedź:soczek: Wolałbym odpowiedź w stylu... "ja bym wziął..."

Przede wszystkim poleciłbym Ci inne frazy, chociażby "prawnik wrocław" (zaznajom się keyword tool external). Gdybyś się uparł jednak na swoje to wyceniłbym te frazy na ok. 70-100zł miesięcznie za TOP 10

no tak wszyscy wyliczają ale nie wzięliści epod uwagę jednej rzeczy - frazy zawierają magiczne słowo "miasto" plus wystarczy, ze G wciągnie kancelarię w mapkę i tyle po waszych pozycjach i wycenie za topy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Autor pytał o wycenę fraz, nie o opłacalność, podjęcie się pozycjonowania lub konwersję.

Jeżeli uważasz, że wycena nie ma nic wspólnego z opłacalnością ani z konwersją to raczej przyszłości dla tak rozumujących za bardzo nie widzę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zależy jaka strona ale u mnie to by tak wyglądało:

Cena za 1 frazę (w granicach)

top10

120zł/miesiąc

top5

170zł/miesiąc

top3

210zł/miesiąc

W momencie gdy fraza wskoczy w mapy - liczona jest pozycja na mapach łącznie z wynikami organicznymi.

Umowa na rok

No chyba, że metodą na "cwaniaka" to taniej - ale to już ustalam indywidualnie :P

laska.gif

W momencie gdy fraza wskoczy w mapy - liczona jest pozycja na mapach łącznie z wynikami organicznymi.

Umowa na rok

uhmmm.... no to "szczeliłes gola piękny lolo"...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jest wolny rynek i jest konkurencja. a gole strzelam żonie

Mnie już nie wolno :P

jest wolny rynek i jest konkurencja. a gole strzelam żonie

to uważaj bo przy takim podejściu nie zarobisz na ... Bramki :P

Mnie już nie wolno ;)

Mnie się znudziło :D

to uważaj bo przy takim podejściu nie zarobisz na ... Bramki :P

Szczerze?

przy takim podejściu filtruje sobie "w porządku" klientów - wtedy i ja staram się być "w porządku" ;)

Myślę, że z zarobkami na bramki już nie muszę się przejmować!

Poza tym mam zaj... bramkarza :D albo wale ślepakami ;P

laska.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności