Skocz do zawartości

Zgłoszenie strony zanim jest ona w internecie

Krisinho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, a więc tworzę stronę która jest już niemal skończona, zrobiłem ją z dbałością o SEO szczegóły (każda strona poprawnie się waliduje jako html5 według walidatora w3c) wystrzegałem się reprezentowania treści na stronie przez niewłaściwe znaczniki.

Strona będę pozycjonował pod frazami "pensjonat zakopane" oraz "zakopane nocleg". Czy jest szansa, aby niedoświadczony pozycjoner(właściwie to jeszcze nim nie jestem) wypozycjonował pod tymi frazami stronę do top20, lub optymistycznie top10 :)? Strona postawiona na frameworku kohana jeżeli ma to cokolwiek do gadania.

Prosiłbym o informacje od czego dokładnie zacząć, czy pierwsze budować zaplecze z kilkoma stronkami o podobnej tematyce i linkować do mojej strony czy dodawać do jakichś wartościowych pressel pages wpisy?

Pozdrawiam

Czy faktycznie powinienem tak zrobić i czy mogę już teraz jeżeli póki co nadal jest tylko na moim localhoście.
LUDZIEEEEE ZASTANÓWCIE SIĘ CO WY PISZECIE O O CO PYTACIE, bo to już nawet nie śmieszne.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czy faktycznie powinienem tak zrobić i czy mogę już teraz jeżeli póki co nadal jest tylko na moim localhoście.
LUDZIEEEEE ZASTANÓWCIE SIĘ CO WY PISZECIE O O CO PYTACIE, bo to już nawet nie śmieszne.

Dobra przyznaje wygłupiłem się :) Ale to przez natłok informacji jaki podczas dzisiejszej lektury musiałem przyswoić.

Poprostu źle zintrepretowałem zdanie z podpiętego tematu o prawdach w pozycjonowaniu

Zacznij Waćpan od poczytania forum ciut bardziej :)

raczej od nauki czytania w ogóle ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli nadal chcesz zrobić to samemu to jeszcze długa droga przed Tobą. Frazy które podałeś są raczej dość trudne jak na początek, zastanów się czy nie warto skorzystać z usług kogoś doświadczonego...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

I've fallen, and I can't get up!

Sam nie wiem, czy ze śmiechu czy może bardziej ze strachu...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Tego typu frazy na sam początek trudno będzie Ci uzyskać. Konkurencja jest dość spora. Top 20 na wiele Ci się nie zda, jeżeli myślisz o jakimś konkretnym efekcie to raczej top 5. Zoptymalizuj stronę i podrzuć pozycjonowanie jakiejś firmie, która mając szerokie zaplecze nie będzie miała większych trudności ze zdobyciem konkretnych wyników.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

A przepraszam jak ma się nauczyć? To jest dział dla początkujących czy dział "jesteśmy mastahy ty jesteś cienias zleć to firmie"?

Chyba trzeba dopisać jakiś punkt do regulaminu, same mądrale i wymiatacze.

Prośba do "bogów SEO" - jak macie pisać takie głupoty to lepiej nawet do działu "początkujący" nie zaglądajcie.

Krisinho:

- framework nie ma żadnego znaczenia dla seo / pozycji

- o ile nie ma tragicznych błędów - to w3c również

- strony nie ma w sieci - nie ma szans na pozycje

- ale możesz już wcześniej przygotowywać dla niej zaplecze

- wypozycjonować na te frazy bez doświadczenia będzie ciężko

- ale nie ma co się poddawać - mądrale wyżej też kiedyś o pozycjonowaniu nie miały pojęcia

- top20 nie przyniesie ruchu, minimum to top10 a od jakiegoś czasu praktycznie top5 dopiero daje sensowny ruch

co do samej "kolejności"

- wystaw stronę do sieci - google lubi strony z historią, zacznij ją tworzyć

- poczytaj forum ;)

- polecam na początek dodanie do kilku lepszych katalogów

- równolegle możesz zacząć budować zaplecze

- z linkami spokojnie, wolniej linkując wolniej zyskasz pozycje ale nic nie stracisz, szalejąc z linkami - możesz szybko stracić to co szybko zyskałeś

- pytaj ale zanim naciśniesz przycisk wyślij - przeczytaj kilka razy to co napisałeś i zastanów się, czy aby na pewno ktoś już na forum na te pytanie nie odpowiedział :)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności