Skocz do zawartości

[darmowy]Ultimate Submit Kit Master 5

killass

Rekomendowane odpowiedzi

https://szablony.znajdz.info.pl/index.php/blog/ - znajdziecie mojego autorstwa krótki opis i parę zrzutów ekranu. Promuję bo go tłumaczyłem :soczek: Jest za darmo. Jeszcze nie sprawdzałem w pełni jego możliwości i w sumie mam kilka obaw jak będzie sobie radził z polskimi skryptami katalogów. Kto chętny zapraszam.

Wiem że ma się ukazać, jego płatna wersja, starałem się wydobyć źródła programu od kolegi z Rumunii ale nie dało rady, bo chciałem go dać na przeszczepy ludziom. Może jak będzie płatna wersja to źródła będą dostępne. Program napisany został w Delphi.

Na mojej stronie znajdziecie linka, do ściągnięcia

No zobaczymy co to za cudo i dlaczego za free :soczek:

No właśnie zastanawiało mnie to że open source z zamkniętym kodem - w sumie warto go mieć bo zawsze można dodawać do zagranicznych źródeł. W sumie link wheele też można nim kręcić ale to jak ktoś ma captcha snipera, albo coś podobnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności