Skocz do zawartości

Prośba o przyjrzenie się spadkowi strony - moze ktoś przejmie pozycjonowanie

ro007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moim zdaniem to fatalny deal - z pkt widzenia klienta wyłożyć jakieś 20 tys nie mając pewności, że to cokolwiek pomoże.

Masz racje - fatalny deal . Ale tak to już bywa , że "chytry dwa albo trzy razy traci" - dlatego zawsze doradzam aby pytali sie klienci o metodologię pozycjonowania i kiedy klient wie czym to może grozić sprawa jest jak najbardziej fair ...

PS.

nie cokolwiek pomoże ale pomoże z pewnością bo ruch może być z serwisów zbudowanych jako zaplecze ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przekierowanie z CEK ? tak uznanej domeny ? sądzę, że nie wchodzi w rachubę ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czemu, może mają inne, lepsze domeny? Coś muszą zrobić jak chcą nadal czerpać z wyszukiwarki dochody. Domagać się prawnie od pozycjonera wyjaśnień i naprawy też chyba nie ma sensu bo jak udowodnić, że jego działania doprowadziły najpierw do wzrostu a potem do spadku w wyszukiwarce. Trzeba by było powoływać na świadka Googlebota i poprosić o ujawnienie algorytmu a wiemy jak ostatnio zabiegany jest ;)

PS.

Czy pozycjonowanie robiła firma na S?

Pewne marki nie mogą sobie pozwolić na 301 ze wzgledów prestiżowych .

PS

na pewno nie, bo nie doszliby do topu ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Oj Berbant, wszędzie wrzucisz swój kamyczek.

Ja ? Zadałeś pytanie którego byś nie zadał gdybyś uważnie przeczytał :tancze:

to jaką ta domena ma wartość ? -500 zł :tancze: ?

A co z przedawnieniem ? jest takie coś ? chyba zależy jaki filtr - bo nie wyobrażam sobie jak mogli wyciągnąć ceneo tak szybko...

PS

kupiłem ostatnio domenę internetowysklep.net , trochę się zdziwiłem, że jest wolna - mam nadzieje, że nie ma filtra ;)

Nazwa domeny wpisana z końcówką wyświetla się w serp'ach więc chyba jest ok.

Przekierowanie domeny posiadającej filtr na "dobrą" może przynieść "allFiltr" ?

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

to jaką ta domena ma wartość ? -500 zł :D ?

na wartość domeny wpływa wiele czynników a najważniejszym jest marka ...

a najważniejszym jest marka ...

Tutaj mało kto o tym wie. Stąd 301 lekarstwem na wszystko i beztroska w pozycjonowaniu stron klientów.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności