Skocz do zawartości

Sklep internetowy+adsense

lorkos

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz, ale nie musisz założyć konto firmowe. Widzę, że raczej chcesz tego uniknąć. Więc wejdź w ustawienia konta adsense i tam zarówno zmienisz ewentualnie nazwę odbiorcy (ale skoro firma będzie nazywała się jako imię i nazwisko to nie ma potrzeby) jak i podasz nr konta firmowego.

Nie ma z tym problemów ze strony Adsense.

Bronuś

Ja chcę założyć konto firmowe-za kilka dni będę je mieć.Tylko właśnie nie wiem czy zmienić tylko numer konta w Adsense(i tu pytanie-czy ponownie wyślą jakąś kwotę na nie) czy od nowa założyć konto co wg mnie wiąże się z ryzykiem podejrzenia przez google duplikatu.

Ja chcę założyć konto firmowe-za kilka dni będę je mieć.Tylko właśnie nie wiem czy zmienić tylko numer konta w Adsense(i tu pytanie-czy ponownie wyślą jakąś kwotę na nie) czy od nowa założyć konto co wg mnie wiąże się z ryzykiem podejrzenia przez google duplikatu.

Stanowisko Google w zakresie kont AdSense: można posiadać tylko jedno konto prywatne i nawet kilka kont firmowych (o ile posiada się kilka firm). Ba nawet zachęcają do niezamykania konta prywatnego przy zakładaniu konta firmowego.

Przy wprowadzaniu nowego konta dostaniesz znów symboliczną kwotę do weryfikacji - taka ichna procedura.

Jeśli postępujesz zgodnie z zasadami AdSense to nie masz co się obawiać bana. Większość tutejszych krzykaczy ma coś za skórą, ale o tym nie mówią/piszą.

Bronuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności