Skocz do zawartości

Jaki darmowy blog najlepszy pod zaplecze?

cezar24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

własny ;) na własnej domenie.

Własny już jest i daje radę;)

Ale przydaly by się też darmowe na łatwe frazy. Do tej pory z darmowych korzystałem tylko z onetu. Na łatwą frazę udalo sie złapać pierwsze trzy TOPy;)

Wordpress nie będzie najlpszy?

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

darmowe są ok ale problem z nimi jest taki że zawsze może ktoś uznać je za spamowe i cała twoja praca znika.

A jak postawisz taki sam blog spamopodobny na własnej domenie, to Twoja cała "praca" jest bezpieczna? Dobre :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

darmowe są ok ale problem z nimi jest taki że zawsze może ktoś uznać je za spamowe i cała twoja praca znika.

A jak postawisz taki sam blog spamopodobny na własnej domenie, to Twoja cała "praca" jest bezpieczna? Dobre :)

No wszystko ładnie pięknie, tylko w żaden sposób nie wyjasnia to kwestii jaki darmowy blog jest najlepszy?

Taki do którego będziesz linkował.

To jest sedno sprawy :) + Dobre treści z rozsądną ilością linków.

Niektórzy zakładają masowo, wrzucają byle co i czekają, że im moc spadnie z nieba.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

dodatkowa są to subdomeny wiec ich moc jest według teori mniejsza.

Czy ktoś może potwierdzić te słowa. Bo ja się kompletnie z tym nie zgadzam. Co ma piernik do wiatraka? Jest mnóstwo doskonale wypozycjonowanych i popularnych stron stojących na darmowych blogach, ba, jestem pewny, że dość sporą część stron jakie przeglądasz w internecie, to strony na darmowym blogu, ale z wykupioną i podpiętą domeną. Nawet nie wiesz, że czytasz bloga na blogspocie. Przykład co do pozycjonowania na darmowych blogach - wpis kominka o kisielu. Na darmowym blox jest lepiej wypozycjonowany niż strona producenta kisielu. Od razu Twoją tezę stawia na przegranej pozycji.

Poza tym, dlaczego moc subdomen ma być mniejsza? Google traktuje dopisek www. przed adresem jako subdomenę i w niczym to nie przeszkadza w pozycjonowaniu strony nawet na 1 pierwszą pozycję w google.

Błagam podaj mi jakieś sprawdzone źródła swoich informacji...

...jaki darmowy blog jest najlepszy?

2 link z tego.

tylko nie pytaj, co wybrać, leć od gory do dołu zaczynając od *.pl

a najlepszy będzie ten, który... elpav w zasadzie już napisal który, od siebie dodam tylko: sprawdź czy można linki dodawać w artach, czy jakiejś seksji, czy są dofollow, czy nie, a dalej: zakładasz, wrzucasz treśc, linkujesz docelową, zakładasz wrzucasz, linkujesz zapleczową, zakładzasz... jak to w jakims Show było: końca nie widać

zlewasz to, że czasem ktoś Ci wywali bloga, zresztą jak będziesz mial w miarę rozsadne treści, to nikt Ci tam bloga nie zablokuje, a G się nie przejmuj, bo tu za wszystko można polecieć :)

btw, pozycjonujecie w G a nei wiecie jak info z niej pociągnąć, ehhh ludziska ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Który jest najlepszy pod bloga?

Osobiście bym postawił darmowego blogaska na wordpress.com, ale w praktyce najlepszy będzie każdy mocno podlinkowany... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

...jaki darmowy blog jest najlepszy?

2 link z tego.

tylko nie pytaj, co wybrać, leć od gory do dołu zaczynając od *.pl

a najlepszy będzie ten, który... elpav w zasadzie już napisal który, od siebie dodam tylko: sprawdź czy można linki dodawać w artach, czy jakiejś seksji, czy są dofollow, czy nie, a dalej: zakładasz, wrzucasz treśc, linkujesz docelową, zakładasz wrzucasz, linkujesz zapleczową, zakładzasz... jak to w jakims Show było: końca nie widać

zlewasz to, że czasem ktoś Ci wywali bloga, zresztą jak będziesz mial w miarę rozsadne treści, to nikt Ci tam bloga nie zablokuje, a G się nie przejmuj, bo tu za wszystko można polecieć :)

btw, pozycjonujecie w G a nei wiecie jak info z niej pociągnąć, ehhh ludziska ;)

Tak jak psiałem wcześniej wszystkie listy z PiO przeglądałem;)

Sprawdzałem jak wyglądają darmowe blogi w wyszukiwarce po wpisanie frazy "blog + jakaś fraza"

Dobrze trzyma się blospot, wordpress pojawia się tylko czasem. Ale co mnie najbardziej zaskoczyło to fakt, że najlepiej wygląda chyba blog onetu, czasami wyskakuje też interia i blox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności