Skocz do zawartości

www.fhs-studio.pl

kasman3101

Rekomendowane odpowiedzi

Logo dość mocno kojarzy się z logiem flasha;] Grafika nie powala, ale w portfolio teoretycznie nie musi powalać, najlepiej jak to pracę urywają d;]

Dobrą stroną jest na pewno treść.

Brakuje mi konkretnych opisów prac i większej ilości zdjęć (strony www). Ja bym bardziej zrobił konkretne projekty i tam to walnął.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Dzięki WEBzky za ocenę.

Po zaprojektowaniu logo też mi przyszło na myśl że jest trochę podobne do Flash'a ale tutaj jest logo-logotyp, więc chyba nikt mnie posądzi o plagiat:D

Banner też mi nie przypadł za bardzo do gustu a przynajmniej grafika w nim umieszczona.

Nad projektami pomyślę, dzięki :)

W zakładce kontakt dodałbym więcej danych firmy np. jej adres, nazwisko właściciela. Może to moja odosobniona opinia, ale zawsze razi mnie, jak wchodzę na stronę firmową, jednoosobowej działalności gospodarczej a tam firma: "XYZ" bez imienia i nazwiska, bez adresu. W zakładce "identyfikacja" brakuje przykładowych realizacji. Pomijając te sprawy, strona wygląda ok :( - przynajmniej okiem laika.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności