Skocz do zawartości

Blast Scrapeboxem i Xrumerem na starą domene z historią

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam doświadczenia ale mam program i myśle ze wybije sie nim na viagre na top1, jak sie nie wybije to program jest chu** i musze napisac by mi oddali kase - taka zasada u Ciebie panuje

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

moim zdaniem: jeśli domena nie miała przyrostu linków od długiego czasu (bo ktoś kiedyś ją podlinkował i tak stoi) - to nagłe dopalenie może zwrócić na siebie uwagę.

Moim zdaniem zacznij dopalać małymi krokami ... najpierw 1k w tym tyg., 2k w nast itd ;] albo jeszcze delikatniej ... :)

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Nie mam doświadczenia ale mam program i myśle ze wybije sie nim na viagre na top1, jak sie nie wybije to program jest chu** i musze napisac by mi oddali kase - taka zasada u Ciebie panuje

Ręce mi opadły jak to przeczytałem :) nie insynuuj mi takich rzeczy, raczej próbuje mądrze podejść do tematu, i nim spróbuje wole zapytać

Wracając do tematu...

Najbezpieczniej byłoby zrobić zaplecze i naparzać (w miarę delikatnie) publikerem lub OA na to zaplecze, ale to troche czasochłonne, i myślę nad w miarę bezpiecznym balstem/balstami na domenę głowną

Chłopaki, do tematu :) .

Ja bym na Twoim miejscu wziął sobię jakąś inną domenę i ją blastnął patrząc jak to działą. Coś źle ustawisz i będzie zonk (tak już poza rozważaniem blastów na główną)

D

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności