Skocz do zawartości

Zróbmy jakąś akcję moderacji darmowych seokatalogów

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem tego własnie. Przecież nie trzeba robic platnych katalogów żeby zarabiały. Można wsadzić sporo reklam na takim katalogu. Dodatkowo mozna wrzucić reklame z kodem ze dopiero po upływie 15 sekund reklamy mozna zobaczyc kod który pozwala na dodanie strony. Za taka reklame mozna zażyczyć 10gr od wyswietlania. Mamy 30 dodan dziennie. to jest 3zł nie duzo ale robimy takich katalogów 20 i robi sie 120zł DZIENNIE po odjeciu koszta domen wychodzimy 3 tys. Miesiecznie. Zle? Nie wiem ile Wy jako pozycjonerzy zarabiacie ale nawet ja bym nie pogardził 3 tysiacami miesiecznie? Próbował ktoś cos takiego?

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie rozumiem tego własnie. Przecież nie trzeba robic platnych katalogów żeby zarabiały. Można wsadzić sporo reklam na takim katalogu. Dodatkowo mozna wrzucić reklame z kodem ze dopiero po upływie 15 sekund reklamy mozna zobaczyc kod który pozwala na dodanie strony. Za taka reklame mozna zażyczyć 10gr od wyswietlania. Mamy 30 dodan dziennie. to jest 3zł nie duzo ale robimy takich katalogów 20 i robi sie 120zł DZIENNIE po odjeciu koszta domen wychodzimy 3 tys. Miesiecznie. Zle? Nie wiem ile Wy jako pozycjonerzy zarabiacie ale nawet ja bym nie pogardził 3 tysiacami miesiecznie? Próbował ktoś cos takiego?

A ty byś reklamował się w ten sposób ? Wątpie ...

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

A ty byś reklamował się w ten sposób ? Wątpie ...

Na moja działalność te 100zł to jest max co moge srednio miesiecznie przeznaczyć na reklame. Ale sa firmy które dla nich to groszowe sprawy. Ale jak ten pomysł nie pasuje to mozna zrobic tak jak tutaj na forum po prawej stronie wsadzic 10 reklam tak samo na górze strony. Razem robi nam sie 20 reklam od karzdego po 10 zł miesiecznie robi sie 200zł. A na taka reklame za 10 zł miesiecznie bede pierwszym klientem który na stałe z checia by sie tam znalazł. I jak ktos ma 20 katalogów to sie robi 4 tysiace miesiecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności