Skocz do zawartości

Domeny pod zaplecze?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

jest jeszcze wiele innych powodów, np taki, że większość moderatorów katalogów jak widzi bloga na wp, do tego darmowa skórka to nawet nie stara się sprawdzać co tam stoi i czy jest to wartościowe tylko od ręki śmietnik i takim oto sposobem odpada jedna z możliwości linkowania zapecza :)

inna sprawa to stawianie całego zaplecza na jednym skrypcie, a gdzie jakaś dywersyfikacją?

jest wiele możliwości na zaplecze a każdy idzie na łatwiznę i stawia "bloga"...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Stawiania bloga nie jest złym pomysłem, tylko jest pytanie - blog jeden link (mniejsza z jakim anchorem) - czy praca nad blogiem i linkowaniem będzie "warta świeczki" ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

No to albo

Otóż chciałbym postawić kiedyś zaplecze(tak ok.150 stron zapleczowych) do których będę wrzucał teksty z mieszarki.
,

albo

Nie mam zamiaru stawiać smietników mam na nie czas więc chce się tym zająć.
...

Jeśli masz na to czas to może lepiej postawić mniejszą ilość wartościowych stron na domenach bezpieczniejszych niż regionalki...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

No to albo
Otóż chciałbym postawić kiedyś zaplecze(tak ok.150 stron zapleczowych) do których będę wrzucał teksty z mieszarki.
,

albo

Nie mam zamiaru stawiać smietników mam na nie czas więc chce się tym zająć.
...

Jeśli masz na to czas to może lepiej postawić mniejszą ilość wartościowych stron na domenach bezpieczniejszych niż regionalki...

Zmieniłem podejście do sprawy, poradziłem się mojego mentora i teraz rozumiem czemu wzbudziłem kontrowersje :)

Fakt lepiej będzie zaczynać mniejszymi ilościami:) a potem sobie, że tak powiem dodawać roboty:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności