Skocz do zawartości

Automaty do katalogowania

Mroczo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was

Poszukiwania automatu przerosły mnie, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc.

Publkier

- brak możliwości odsprzedaży (nie prowadzę agencji więc wiecie)

- droższy hosting

- wolniejsze działanie

+ Rozbudowa o seokatalogi

+ pingowanie w komplecie

+baza z katalogami zindeksowanymi

Omniadd

- brak dodatku do Seokatalogów

-SWL

-pingowanie jako osobny moduł(cena identyczna jak publikera)

+tani hosting

+podobno łatwiejszy

++ możliwość odsprzedaży w przyszłości (jeśli bym sobie darował chociaż w to wątpię)

Na forum znalazłem milion tematów o tych programach i dalej nie wiem co wybrać, rozmawiałem z użytkownikami programów i każdy poleca to co ma. Pisze ten temat w tym dziale ze względu na to ze nie maiłem jeszcze nigdy styczności z automatami a gdzieś przeczytałem ze publiker to raczej rozwiązanie dla zaawansowanych.

Piszę ten temat ponieważ muszę zdecydować się na zakup w marcu (f-vat)

Mam nadzieję ze nie zbanujecie mi konta za pytanie zadawane po raz n-ty

Z góry dzięki za odpowiedzi

Pozdrawiam Marcin

Z góry dzięki za odpowiedzi

Na forum znalazłem milion tematów o tych programach i dalej nie wiem co wybrać,
Wiec nie ma sensu pisać milion pierwszego, bo nadal nie będzie wiedział co wybrać.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam już publikera od pewnego czasu, i taka moja podpowiedź że musiało trochę minąć nim opanowałem jego funkcjonowanie.

Kupiłem właśnie OmniAdda dla porównania, ale jeszcze ci nie powiem jak to wygląda, bo mam go od dzisiaj, i jeszcze nie wgrałem go na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności