Skocz do zawartości

Polski kibic na meczu w Austrii

Sebastek

Rekomendowane odpowiedzi

jako kibic, nie wstydzę się takiego zachowania, alkohol, emocję i inne tego typu zdarzenia, to jest właśnie to, co jest piękne na meczu i niedostrzegalne w innych miejscach a alkohol i stan kolegi ;) wolę widzieć takich chłopaków ( a z tego co doczytałem był to mecz Polonii i Borussi, czyli dwóch klubów które się raczej nie uwielbiają ;) ważne, że wygraliśmy wtedy 2:1 ;) nie wiem czy ktoś był tutaj na takim prawdziwym meczu, gdzie spotykają się i rodziny, i różnego rodzaju kibice, nawet pod wpływem alkoholu :( (dla każdego jest miejsce, ale nie neguj jeśli ciebie tam nie ma i ci to nie odpowiada ) rozumiem niechęć do tych ludzi, ale to jak z "Gladiatorami" walczyli na arenie i poza nią ;) a chłopak, cóż plus za odwagę no i za mądre słowa na koniec, i mówi to aspołeczny oportunista ;)

Miłego dnia

Wstyd to mi jest za PEEZEPPNNYY (stosuję taką aluzję bo za je..Lato będzie zima, dostawali chłopaki mandaty i zakazy stadionowe;)

Wstydze się za idź pan w PiSdU i POLszewicko Ruchowo pedałowe ugrupowania

a nie za ludzi którzy się świetnie bawili choć wielu to szokuje

Pozdrawiam

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

a skakałeś kiedyś 45 minut wśród kibiców ;) nie trzeba dużo wypić ;) ja jak chodzę na mecz to krzyczeć zaczynam już 90 minut przed w pewnym dozwolonym miejscu ;) ja nawet czuje się bardziej wykończony niż te grajkowie z 2 ligi gdzie gra moja ulubiona drużyna ;) lecz to ostatni sezon w tejże lidzę banieczka w plecy ot nasza rzeczywistość..

Mało ważne jak wylądował, ważne, że się podniósł po upadku :(

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności