Skocz do zawartości

Czy domenę pl da się wypozycjonować za granica?

Eustachy112

Rekomendowane odpowiedzi

Już nie jeden próbował i nie jeden poległ - ale powodzenia życzę w takim pozycjonowaniu

de, fr, nl, us, uk - na domenie PL na średnie frazy bez przekierowań 301 - powodzenia (hit sezony jak dla mnie)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Już nie jeden próbował i nie jeden poległ - ale powodzenia życzę w takim pozycjonowaniu

de, fr, nl, us, uk - na domenie PL na średnie frazy bez przekierowań 301 - powodzenia (hit sezony jak dla mnie)

Wpisz w google gry online i na drugiej podstronie masz strone gry.fm ,a to jest tylko jedna z wielu dobrych pozycji tej domeny . Jeżeli ktoś w polskie serpy wcisnał domenę Mikronezji, to dlaczego np. domeny .pl nie mozna wcisnąć w serpy niemieckie ?

@kokodżambo - jaj już nauczysz się SEO i zrozumiesz w czym problem to napisz i się dowiesz dlaczego coś działa a coś innego nie działa

Swoją drogą domena fm jest traktowana jako globalna - ale co tam szczegół (jak mówiłem najpierw trzeba nauczyć się podstaw seo a potem zabierać głos)

PS: Nie da się np rozłożyć parasola (prawdziwego) w ... lub trzasnąć obrotowymi drzwiami i pozycjonować domeny .pl na tyle państwa naraz :(

Nie chcę się wcinać między Mastahów, ale domena .pl dała radę w de na konkurencyjne frazy związane z motoryzacją. Ale co ja tam wiem, ja kataloguję po 10 dziennie...

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Tak sobie z ciekawości sprawdziłem słowo "Automotive" w Google .de i jakoś nie widzę domeny PL :P

A może chodzi Ci o frazy typu: Produktfinder und Anbauanleitungen

Dodatkowo przeczytaj dokładnie pytanie z pierwszego posta - czytanie z zrozumieniem też jest przydatne

Tak sobie z ciekawości sprawdziłem słowo "Automotive" w Google .de i jakoś nie widzę domeny PL :P

A może chodzi Ci o frazy typu: Produktfinder und Anbauanleitungen

Dodatkowo przeczytaj dokładnie pytanie z pierwszego posta - czytanie z zrozumieniem też jest przydatne

"dała" - czas przeszły, dokonany.

A to żem nie doczytał, pijanym, co mnie nie usprawiedliwia), o anglojęzycznym contencie to mea culpa.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności