Skocz do zawartości

Przeszukaj swoj HD z Google

michal

Rekomendowane odpowiedzi

A co myslisz o Twojej prywatnosci, uzywajac tego?

w jakims celu sie mnie pyta o polaczenie z netem. moj firewall jednak na to nie pozwala. moze chce cos zaindeksowac, sprawdzic nie wiem, ale prywatnosc rzeczywiscie moze byc zagrozona.

szczegolnie denerwujace jest to jak mam tozsamosc na haslo i nikt nie moze wejsc i sprawdzic moich emaili. czy aby napewno nikt? oj chyba to tylko zludzenie. ta wyszukiwarka swietnie sobie z tym radzi.

[edit]

zauwazylem jeszcze jedno ciekawa rzecz. ta przegladarka integruje sie od razu z google.pl zdziwilem sie troche widzac swojego emaila jako pierwszy wynik pod slowo humor ;)

[edit2]

chodzilo mi o haslo w outlook expresie

w jakims celu sie mnie pyta o polaczenie z netem.

tak myslalem, ze bedzie chcial sie laczyc, tak jak toolbar. A wiesz moze z jakim adresem chce sie laczyc?

szczegolnie denerwujace jest to jak mam tozsamosc na haslo i nikt nie moze wejsc i sprawdzic moich emaili. czy aby napewno nikt? oj chyba to tylko zludzenie. ta wyszukiwarka swietnie sobie z tym radzi.

wiesz, haslo masz pod windowsem, co nie jest zbytnio zabezpieczajace, bo linux to przeczyta bez problemu, wszystko co jest standardowo zabezpieczone pod windowsem. Moze wlasnie ta wyszukiwarka dziala na bazie linuksa.

zauwazylem jeszcze jedno ciekawa rzecz. ta przegladarka integruje sie od razu z google.pl zdziwilem sie troche widzac swojego emaila jako pierwszy wynik pod slowo humor

Mozna na allegro sprzedawac pozycjonowanie za 3.99pln, gdzie sie bedzie u nich w domu instalowalo to i wysylalo im emaile z kodem ich strony i beda na perwszym miejscu zawsze (ale tylko u siebie ;)).

jak dla mnie mało przydatne

Dla mnie też. Już odinstalowałem.

w jakims celu sie mnie pyta o polaczenie z netem
By default, Google Desktop Search collects a limited amount of non-personal information from your computer and sends it to Google. This includes summary information, such as the number of searches you do and the time it takes for you to see your results, and application reports we'll use to make the program better.

Mam zapisane na dysku całe pakiety, jakie wysłałem do Google i odebrałem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę podesłać.

Mozna na allegro sprzedawac pozycjonowanie za 3.99pln

Bo jeszcze ktoś na prawdę tak zrobi...

PS. Mój setny post ! ;)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności