Skocz do zawartości

Pytanie początkującego pozycjonera

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem że słowa kluczowe ktore użyje w opisie katalogu są ważne tak? Ogólnie myślę żeby dodawać tylko do tych dobrych. Prawda to że nie należy przekraczać 100 linków prowadzących PODSTRONY ?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Rozumiem że słowa kluczowe ktore użyje w opisie katalogu są ważne tak? Ogólnie myślę żeby dodawać tylko do tych dobrych. Prawda to że nie należy przekraczać 100 linków prowadzących PODSTRONY ?

OMG.. trochę postów napisałeś ale jestem ciekawy czy coś przy okazji czytałeś?

Na stronie nie powinno się znajdować więcej niż 100 linków wychodzących. Przychodzących powinno byc jak najwięcej.

Jesli chodzi o katalgi to najlepiej by było aby kazdy wpis w katalogu byl calkowicie inny. Choć wiadomo, że dodając do kilkuset czy nawet kilkutysięcy katalogów siłą rzeczy będziesz się powtarzał. Ale staraj się zawsze pisać unikalne wpisy.

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

1. Staraj się różnicować opisy.

2. Jak najwięcej linków przychodzących.

3. Jak najmniej linków wychodzących.

4. Linków w ramach serwisu (o to zapewne chodzi z podstronami) nie musisz koniecznie ograniczać do 100, ale staraj się nie przeginać...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Dzęki Cezar.. Sorka, czytałem trochę Poradnik Seo Moz ostatnio i teraz jak mi napisałeś z tymi linkami to faktycznie sprawdziłem żeby się upewnić i jest napisane : "pilnuj by żadna z podstron nie zawierała więcej niż 100 linków", czyli rzeczywiście nie chodziło o linki przychodzące . Innaczej odczytałem intencje autora :)

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Seo Light rzeczywiście jest polecany ale o tym że posiada mieszarkę nie wiedziałem. Ściągnełem wersję próbną ale niestety nie mam kiedy jej wypróbować bo teraz skupiam się na budowie swojej pierwszej poważniejszej strony a zajmuje mi to już chyba miesiąc :/ To bardzo długo wiem ale to moje początki .

@domains-tak możesz mój tata tak pracuje i nie ma problemu.

Tylko w mieszkaniu jakoś dziwnie się ściany ruszają i nie wiem dlaczego.

Do autora:sugerowałbym Ci dodawać opisy zsynonimizowane (potem wpisy z katalogów prowadzące do Twojej strony będą wpadać w indeks uzupełniający).

Pozdrawiam Tomek

OK. zatem wkładam kij w mrowisko:

co się zatem wydarzy złego dla mojej strony, jeśli linki do niej będą umieszczone w identycznych tekstach - w tym przypadku wpisach w katalogach? Oczywiście zakładając hipotetycznie, że moderatorzy katalogów nie będą usuwali moich wpisów za duplikat treści.

Mam oczywiście na myśli wyłącznie działania google, a nie mojej konkurencji, której zbytnio bym tą metodą ułatwił wyszukiwanie linkowania do strony.

Śmiało: niech się wypowiedzą osoby, które tutaj tak mocno sugerują "tekst zmienny".

Domains: może jednak byśmy poćwiczyli metody zdobywania kosmosu nad morzem? :) też jestem astronautą amatorem. Żeby odwiedzać gwiazdy - wlewam odpowiednie paliwo. Piszesz się?

dymna.jpg

co się zatem wydarzy złego dla mojej strony, jeśli linki do niej będą umieszczone w identycznych tekstach - w tym przypadku wpisach w katalogach?

Nic.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności