Skocz do zawartości

Pytanie początkującego pozycjonera

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

[...]Domains: może jednak byśmy poćwiczyli metody zdobywania kosmosu nad morzem? :) też jestem astronautą amatorem. Żeby odwiedzać gwiazdy - wlewam odpowiednie paliwo. Piszesz się?

Niestety nie dam rady, może na 10-lecie PiO wyrobie się :P

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Jestem początkującym astronautą i chciałbym zapytać: czy mogę pracować w domu?

możesz , ale pamiętaj o każdorazowej rozgrzewce w lodówce ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

[...]

możesz , ale pamiętaj o każdorazowej rozgrzewce w lodówce ...

Bez tego to ja nie wsiadam do rakiety :(

ps. my tu gadu gadu a ja dziś jeszcze w knajpce nie byłem. pa pa...

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

@Mariusz: i to jest poprawna odpowiedź

zatem skąd takie zdecydowane porady "Najlepiej co katalog to lekko inny opis"?

może na przyszłość zaczniecie przy poradzie używać argumentacji - dlaczego należy tak robić, a nie inaczej...? Bo argument, że "najlepiej" jest trochę słaby...

dymna.jpg

Kuźwa niektóre pytania zadawane na forum zaczynają mi przypominać pytania i odpowiedzi z Bravo Girl ... Kiedyś dawno temu zabroniłem swojemu dziecku to czytać ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

OT

Beerbant powaliłeś mnie na łopatki :( cytat poleciał w sygnaturkę :(

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Mariusz: i to jest poprawna odpowiedź

To co wygrałem? :(

zatem skąd takie zdecydowane porady "Najlepiej co katalog to lekko inny opis"?

Pewnie stąd, że większość moderatorów/właścicieli katalogów wręcz obsesyjnie wymaga unikalności wpisów.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Śmiało: niech się wypowiedzą osoby, które tutaj tak mocno sugerują "tekst zmienny".

A broń Boże sam stosuje tekst stały-tylko z 500-600 dodań na tym samym wpisie wskoczy mi 50-60 a reszta w uzupełniacz ląduje...

T.

co nie zmienia faktu że wiem że google liczy te linki :(

Mariusz: uścisk ręki :(

Prędzej czy później na jakieś seoparty się wybiorę i nagrodę odbiorę :(

Problem unikalności wpisów stwarzają właściciele katalogów, nie google.

Pozwoliłem sobie pogrubić i powtórzyć tekst.

Problem unikalności wpisów stwarzają właściciele katalogów, nie google.

M

Edycja (uzupełnienie):

Strona doceowa:

- unikalny tekst - jak najbardziej

- dużo dobrej treści - jak najbardziej

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

elpav,dzieki za artykuł do poczytania. Poczytałem też komentarze do niego i zdania sa podzielone :) hmm mysle o tym żeby jednak dodawać do tych co najlepszych katalogów płatnych bo to one dadzą mi konkretna moc i czasami różnicować tekst lekko ale bez przesady, faktycznie nie da się jednej strony internetowej opisac na setki sposobów... Rzeczywiście jest prawopodobieństwo przyczepienia się google o nieunikalne teksty w katalogach ??? Ja wątpie..

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Ja też wątpię :) , ale myślę, że asekuracyjnie nie zaszkodzi od czasu do czasu zmieniać treści ponieważ jeżeli teraz dla G jest to sprawa "obojętna" to nie wiadomo jak pozmieniają się algorytmy w przyszłości?

@mrkaziu... proszę Cię. To nigdy nie miało, nie ma i nie będzie miało wpływu na wartość linka, bo nie po treści google to analizuje.

Jak napisał Mariusz: na stronie docelowej unikalna i wartościowa treść - jak najbardziej, natomiast na zapleczu i w katalogach... bez sensu.

Co innego z naszą szacowną konkurencją, która zaraz zrobi sobie proste działanie w google wyszukania całości BL po ciągu wyrazów i opublikuje na forum Kaspara z pytaniem: "jak długo jeszcze google będzie akceptowało taki spam?"...

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności