Skocz do zawartości

stawki za rozlicznie za wizyty

aganette

Rekomendowane odpowiedzi

google mi mówi co innego. Są firmy które oferują tego typu pozycjonowanie.

Co masz na myśli pisząc pole do nadużyć? Że strona będzie pozycjonowana na śmieciowe i małowartościowe frazy? Można chyba się umówić żeby nie zliczać wizyt bounce rate które wychodzą z analitycs.

programem za 47$ którego ma prawie każdy pozycjoner można nabić takich wizyt z dowolnego słowa ile tylko chce.

Pozycjonowanie za wizyty to kolejny dziwny patent którego nie rozumiem.

Oczywiście są osoby które to umieją i stosują taki model skutecznie i z troska o klienta (Zgred).

Ale dotychczas umowy które widziałem były nastawione na zrobienie klienta w balona.

500 wejsc - to zalezy od konkurencyjności frazy ... za 1 wejscie może być i nawet złotówka.

ja stosuję taki model z paroma klientami.

https://seo.zgred.pl/modele-rozliczeniowe-p...ycjonowanie-731

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

normalnie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Moje skromne zdanie.

Rozliczanie za wejścia z wyszukiwarki Google bez fraz brandowych. Not Provided wliczany do ruchu. Rozliczanie dla ruchu dla 1 - 2 fraz nie ma sensu - liczy się całość.

Płatność z wejścia stosuje w momencie kiedy klienta interesuje ruch na portalu i jest to większy portal, gdzie spora część ruchu idzie w long lub middle tail.

Stawki w zależności od branży i ruchu: od kliku do kilkunastu groszy za wejście.

a skąd wiesz czemu nastąpiło odrzucenie ? a może klient wszedł, zadzwonił - uzgodnił warunki telefonicznie i zamknął okienko - tym samym masz konwersję i odrzucenie.

Liczy się sprowadzony UU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności