Skocz do zawartości

www.lottomania.com.pl

reaker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Niedawno stworzyliśmy nowy serwis do gry w lotto przez internet www.lottomania.com.pl

Proszę o wskazówki jak poprawić pozycjonowanie strony, może jakieś pomysły na polepszenie wyglądu i treści?

Bardzo proszę o weryfikację bardziej pod kątem programistycznym niżeli treści i wyglądu, chociaż i te rady napewno się przydadzą :)

Pozdrawiam

Masz błędy kodowania polskich znaków.

Zróżnicuj tytuły i opisy stron, bo wszędzie masz identyczne.

A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? :P

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Masz błędy kodowania polskich znaków.

-> Poprawione

Zróżnicuj tytuły i opisy stron, bo wszędzie masz identyczne.

-> Nie wiem za bardzo jak to zrobić, bo mam jeden layout do wszystkich stron...

A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? ;)

-> Taką, że jest to firma, a nie spółka i odpowiada swoim majątkiem. Więc w najgorszym wypadku cały majątek firmy i właściciela (dom, samochód) dostaniesz i włąściciel będzie płacił, aż spłaci należność :P

W Sp. z o.o. dostaniesz jeśli dobrze pamiętam 5 tys zł jeśli zarząd ogłosi bankructwo :P

A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? :pytajnik:
-> Taką, że jest to firma, a nie spółka i odpowiada swoim majątkiem.

To żadna gwarancja.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

To żadna gwarancja.

Pewnie, że nie ma 100% gwarancji, ale wyobraź sobie, że firma naprawdę przekazuję wygraną i pokaże to we wszystkich mediach.

Kto wtedy zagra normalnie, a nie u nas?

Właśnie to chcemy osiągnąć. Uważamy, że jest to lepszy biznes niż uciec z wygraną i się chować do końca życia :D

Wybrałeś grę Lotto na 2 losowań:

2012-04-03 22:15:00 (za 1 dni)

2012-04-05 22:15:00 (za 3 dni)

Wybrałeś 2 zakładów z 12 liczbami

Koszty:

Koszt kuponu: 11 088,00 PLN

Opłata serwisowa: 556,80 PLN

Suma: 11 644,80 PLN

Maksymalna wartość kuponu wynosi 300 zł, zmniejsz wartość kuponu

:)

5char

empty

podejrzewam, że lotto musi wyrazić zgodę na taką działalność -> licencje / hazard ...

oficjalne stanowisko TS:

Totalizator Sportowy przypomina, że nie prowadzi sprzedaży gier liczbowych i loterii pieniężnych przez SMS oraz Internet. Żaden podmiot nie prowadzi też takiej sprzedaży w imieniu czy we współpracy z Totalizatorem Sportowym . Spółka nie może zatem ponosić żadnej odpowiedzialności w związku z działaniami firm, które na własną rękę i bez zgody TS prowadzą za pośrednictwem różnych portali internetowych czy SMS sprzedaż naszych produktów.

Wszelkie reklamacje z tytuły udziału w grach oferowanych przez portale internetowe czy za pośrednictwem SMS prosimy kierować do ich właścicieli.

Przypominamy ponadto, że jedyną podstawą do wypłaty wygranych w grach liczbowych jest kupon właściwej gry Totalizatora Sportowego wydany w kolekturze sieci LOTTO, a w loteriach pieniężnych – los, czyli kartonik danej zdrapki zakupiony w naszej sieci sprzedaży. Więcej informacji o produktach TS i ich regulaminach znajduje się na stronie www.lotto.pl.

Ponadto, ustawa mówi:

Przyjmowanie zakładów wzajemnych dozwolone jest – stosownie do udzielonego zezwolenia – wyłącznie w punktach przyjmowania zakładów wzajemnych lub przez sieć Internet.

co oznacza, że działalność taka jest z deka mówiąc "śliska"

Chciałbym też wiedzieć, jak się stosujecie reaker do ustawy, a w szczególności do:

3. Podmiot urządzający zakłady wzajemne przez sieć Internet jest obowiązany zabezpieczyć stosowane dowody udziału w zakładzie wzajemnym przed ingerencją osób nieuprawnionych i zapewnić możliwość weryfikacji ich autentyczności.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

podejrzewam, że lotto musi wyrazić zgodę na taką działalność -> licencje / hazard ...

Nie musi. My jesteśmy pośrednikami, nie urządzamy żadnych gier, nie mamy nic wspólnego w hazardem.

To tak jak agent nieruchomości miałby być budowniczym, kierownikiem, tynkarzem, producentem pustaków itp. w jednym, ale on jest POŚREDNIKIEM.

Maksymalna wartość kuponu wynosi 300 zł, zmniejsz wartość kuponu

Tak ma być, jest to zabezpieczenie przed nieuczciwymi graczami/hackerami.

Możemy powrócić do tematu? :)

Proszę oceniać stronkę :)

Widzicie coś co można ulepszyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności