Skocz do zawartości

umowa o pozycjonowanie

k-dollar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy to normalne ze w umowie z firma pozycjonujaca jest taki zapis:

"Opłaty nie są pobierane jeśli serwis jest poza pierwszą dziesiątką. Innymi

słowy pozycjonowanie strony na miejsca od 11 otrzymujesz za darmo"

??

A co jeżeli chce im płacić za miejsca top3 tylko ??

A co jeżeli chce im płacić za miejsca top3 tylko ??

to musisz się dogadać?

ale nie licz na sukces bo mało kto w pl podejmuje się płatności wyłącznie za top3(chyba, że jakaś hybryda: abonament i dopłata po osiągnięciu top3)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Guzik warte jest takie seło ... Z jakiej przyczyny ? Proszę sobie poszukać .

Mogę napisać jedno i nikt mi nie udowodni , że jest inaczej - nie spotkałem się w miarę bezpiecznym i solidnym pozycjonowaniem przy płatnościach za określoną pozycję, a tak w ogóle to nie zdziwię się jak zobaczę ofertę - "pobieramy opłaty tylko za pozycje ponad logiem google" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

na moje słowa kluczowe jest jedna firma która zawsze jest na pierwszym miejscu co by sie nie dzialo. nie mowie ze muszze byc lepszy od nich ale chce byc za nimi. czy jest jakas firma ktora moze mi to zagwarantowac jezeli tak to mozecie podac mi jej namiary?? nie chcialbym placic spamerowi

Jeśli chodzi o SEO, to nikt Ci nic nie może zagwarantować.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Proponuję Ci dać swoje ogłoszenie w odpowiednim dziale tu, na forum. Zgłosi się zapewne sporo firm i osób prywatnych. Wystarczy wtedy porównać oferty i wybrać coś odpowiedniego (również finansowo) i prześledzić forum odnośnie opinii o danej firmie. Generalnie jednak ludzie znający się na rzeczy się cenią i jeśli chcesz coś osiągnąć za 100zł miesięcznie to raczej trudno będzie znaleźć kogoś... hm... kompetentnego. Chociaż chętni na pewno będą i za takie stawki.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Twoje wypowiedzi k-dollar:

Chciałbym sam pozycjonować swoją stronę a nie komuś za to płacić.
nie chcialbym placic spamerowi

Jest odpowiedni dział, gdzie możesz zlecić pozycjonowanie, zapoznać się z ofertami i wybrać coś dla siebie.

Nie chcesz płacić spamerowi - masz program Adwords - zapłacisz i bedziesz zaraz pod logo Googla - bez spamowania.

Coraz większy syf się robi w dziale dla początkujących. Dziale dla ludzi, którzy podkreślę: chcą stawiać samodzielnie pierwsze kroki w pozycjonowaniu.

Efekt jest taki, że coraz mniej forumowiczów znających się na rzeczy, wpada tutaj i ma ochotę napisać dwa słowa na temat.

Dlaczego tak się dzieje?

Bo coraz częściej pytania zadawane w tym dziale maja taki charakter:

"wpadłem tu i powiedzcie mi gdzie jest ten przycisk TOP1, bo nie mogę go znaleźć. Wiem, że odpowiedź jest tu gdzieś na forum, ale nie chce mi się czytać, bo tego tak dużo jest, a od czytania oczy się psują. A w ogóle to lubię dostać wszystko na gotowo."

Przepraszam za sarkazm, ale żal patrzeć jak ten dział zdycha. ;) A szkoda.

to w takim razie jak to jest ze ta konkurencyjna firma zawsze jest na pierwszym miejscu ??

normalnie jest pozycjonowana,jednakże dobry pozycjoner nie może Ci nic zagwarantować bo nie jest właścicielem Google i jak jutro się zmieni algorytm to mogą być poza top100.

Są pierwsi bo maja dobrego pozycjonera a taki nie jest tani bo stosuje wszystkie możliwe metody (bo ma na to środki) i w razie jak jakiś czynnik przestaje mniej lub bardziej działać to śpi spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności