Skocz do zawartości

Webmaster nawiąże stałą współpracę z pozycjonerem

meff

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Zajmuję się wykonywaniem stron internetowych oprartych na silniku Wordpress oraz forów MyBB. Jestem w stanie stworzyć na nich w pełni profesjonalną stronę. W związku z tym chciałbym nawiązać stałą współpracę z pozycjonerem, który ma ciekawy pomysł na zarabiającą stronę i mógłby ją wypozycjonować. Ja ze swojej strony oferuję tak jak wspomniałem - wykonanie serwisu + domenę i hosting. Twoim zadaniem będzie wypromowanie serwisu m.in. poprzez pozycjonowanie. Interesują mnie tylko strony, z których będzie można czerpać konkretne zyski z reklam i nie tylko. Jeśli jesteś dobry w swoim fachu, masz pomysł na stronę, ale nie umiesz go zrealizować - pisz do mnie: GG 40102334.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności