Skocz do zawartości

Wartość linku follow

mrkaziu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie na które pewnie będzie ciężko jednoznacznie odpowiedzieć. Czy potrafi ktoś mniej więcej oszacować ile można zażądać za umieszczenie jednego linku follow (link powiązany tematycznie ze stroną) na głównej stronie - PR2 - płatność za rok z góry?

Na podstawie samego PR nie da się oszacować wartości odsyłacza.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

To jest tak jakbyś zapytał ile mniej więcej może kosztować czarny amochód
W tym wypadku kiepskie porównanie. "Realną" cenę za link można oszacować na podstawie cech charakterystycznych dla danego serwisu jakie w sumie sam wymieniłeś.

Dziwić może punkt "wygląd", ale w tym kontekście też jest ważny, bo na subiektywnie ładnej stronie potencjalny klient chętniej zamieścić link i jest skłonny więcej za niego zapłacić niż na stronie o tych samych parametrach nazwijmy to technicznych, ale "brzydkiej".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzięki za te odpowiedzi, mam świadomość, że jest to trudne do oszacowania. Pytałem ponieważ jedna firma zaproponowała mi 100 euro i się zgodziłem ponieważ to jest roczny koszt utrzymania serwera i domeny, a firma jest poważna i nawet jest mi na rękę, że mam na stronie link do nich. Mam świadomość, że są to małe pieniądze, ale strona na razie jest bardziej hobbistyczna niż komercyjna :o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności