Skocz do zawartości

[sprzedam] Prywatą baze do Publikera

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

Baza zawiera ok 20000 (20k) katalogów i precli. Zawiera tylko te których nie ma w bazie publicznej (baza była aktualizowana 2-3miesiące temu, więc pewnie kilka % katalogów znajduje się już w bazie publicznej bo ta baza jest ciągle rozwijana)

Ponad 2200 (2,2k) Publiker ma te katalogi i pracle oznaczone jako "aktywne". Ponad 500 (0.5k) jest wordpressów do "ręcznej rejestracji", więc jeżeli zarejestrujemy się w nich, będziemy mieli ponad 2700 ( 2,7k) precli i katalogów "aktywnych", do reszty (czyli 16k) możemy dodawać wpis ręcznie, lub program w miarę rozwoju w przyszłości będzie je obsługiwał.

Baza była aktualizowana 2-3 miesiące temu (filtracja pod względem bana w google, oraz pod względem unikalności do bazy publicznej), także jest możliwe że przez ten czas kilka % katalogó/precli zostało zbanowanych.

Baze budowałem rok czasu, włożyłem w to sporo czasu (fitracje SB, unikalność), i trochę pieniędzy (kupowałem często listy na allegro i je filtrowałem, oraz harvestowałem, lub pobierałem listy katalogów z sieci).

Nie sprawdzałem każdego adresu z osobna pod względem czy można na nim dodać linka, ale oceniam skuteczność na poziomie 90-95% (łącznie z dodawanie ręcznym).

Czekam na propozycje cenowe.

PW

lub

sargon162@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności