Skocz do zawartości

Moja baza katalogów

KasiaH

Rekomendowane odpowiedzi

Taka baza istnieje - katalogiseo.info - wystarczy wybrać co lepsze sztuki.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Hej!

Chciała bym stworzyć swoją prywatną bazę wartościowych, darmowych katalogów.

Na co radzicie mi zwrócić głównie uwagę przy tworzeniu takowej?

Jaki program doradzacie?

Lista tak jak wspomniał #gerdi z:

- https://katalogiseo.info + excel (ew. OO / gDocs)

- działu: Katalogi i Preselle

- użytkownik Karlosky udostępnił też listę 700 darmowych SEOkatalogów - tutaj wątek

Pozdrawiam

M.

a program do sprawdzania bazy katów? ;)

Chociażby ScrapeBox do sprawdzenia czy dany katalog zaindeksowany

I wracając do tej bazy, chociażby z publikera czy z omniadd nie ma co narzekać to ile jest w niej niezaindeksowanych katalogów czy precli, zależy to przede wszystkich od nas np. wysyłania tego samego tekstu wszędzie bez synonimów. Po to też autorzy stworzyli bazy prywatne i trzeba umieć z nich korzystać.

A już najbardziej mnie denerwuje nazywanie jej "śmieciową" ... ludzie sami tą bazę tworzycie, potraficie lepszą zrobić proszę bardzo, myślicie, że za friko dostaniecie wpis w onecie wp czy gwiazdorze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności