Skocz do zawartości

"katalog" stron turystycznych

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

Z pewnością nie jest to typowy katalog stron, mimo wszystko można umieszczać oferty z linkiem do noclegowni, więc myślę że mogę go tutaj zareklamować.

Chciałem przedstawić bazę https://www.noclegownie24.pl aktualnie jeszcze w wersji "beta". Z góry przepraszam z jakieś niedociągnięcia i proszę o informację i krytykę.

Dodanie obiektu wymaga rejestracji i kosztuje 100punktów. Przy czym każdy nowy użytkownik w bonusie otrzymuje 200pkt.

Regulamin będzie dodany dzisiaj. Wymagam żeby opis był uzupełnieniem oferty o informacje, których nie przewidziałem w formularzu. Bez linków.

Kilka kodów o wartości 200pkt.

4QETP8VB

Q7WLR3HY

DTJ7QWFC

BWJCSAAC

W7Q8PV45

A9QNFF8U

LN94S912

8EC66V3N

4L9VNYLZ

8RGCX4GL

Zależy mi na "zapełnieniu" bazy więc w sprawie dodatkowych punktów proszę pisać PW.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Z pewnością nie jest to typowy katalog stron, mimo wszystko można umieszczać oferty z linkiem do noclegowni, więc myślę że mogę go tutaj zareklamować.

Chciałem przedstawić bazę https://www.noclegownie24.pl aktualnie jeszcze w wersji "beta". Z góry przepraszam z jakieś niedociągnięcia i proszę o informację i krytykę.

Zależy mi na "zapełnieniu" bazy więc w sprawie dodatkowych punktów proszę pisać PW.

Takie wpisy nic Ci nie dadzą, Ty potrzebujesz aktywnych wpisów gdzie dodany obiekt zapłaci abonament lub wykupi inna płatna usługe. Wiec klientów musisz szukac gdzieś indziej

To oczywiscie tylko moje prywatne zdanie

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Aktualnie wartość SEO bazy jest znikoma, strony nie odwiedzają osoby szukające noclegu więc za pieniądze mało kto będzie dodawał obiekty. Strona jest już linkowana przez publikera i omniadd, powoli buduję zaplecze więc z czasem moc domeny wzrośnie i będę mógł żądać za dodanie obiektu pieniędzy. Na razie chcę zapełnić trochę bazę, żeby odwiedzający użytkownicy mieli po co przeszukiwać stronę.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności