Skocz do zawartości

Jak likować z zaplecza na stronę docelowa, i jak linkować (lub nie linkować) zaplecze

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie zamierzam zrobić sobie zaplecze, ale interesuje mnie jak mam z niego linkować na docelową, oraz pomiędzy tym zapleczem.

Oczywiście przygotuje zaplecze pierwszego (bardziej wartościowe), i drugiego poziomu.

To co napisze dotyczy tylko zaplecza pierwszego poziomu:

1. Ktoś mi kiedyś powiedział aby z każdej podstrony zaplecza linkować na stronę główną, i podstrony głównej (zaplecze nie linkuje między sobą)

Dla mnie mnie coś takiego wygląda podejrzanie, wiec...

2. Chyba lepiej jeżeli z każdej podstrony zaplecza wychodzą dwa linki do głównej (lub podstrony głównej), a jeden link do innej strony (lub podstrony) zaplecza. Można zrobić tym LinkWheel pomiędzy zapleczem, lub po prostu połączyć zaplecze takimi linkami na zasadzie [A do B i D], [b do F i E] [C do A i F], [D do C i E] [E do nikogo], [F do C i D] (bez typowego LinkWheela,).

Oczywiście sam będę musiał to wszystko wypróbować, ale najpierw wole zapytać zanim zrobię. Osobiście skłaniam się z wariantem nr.2 (bez linkwheel)

Ogólnie zamierzam zrobić sobie zaplecze, ale interesuje mnie jak mam z niego linkować na docelową, oraz pomiędzy tym zapleczem.

Oczywiście przygotuje zaplecze pierwszego (bardziej wartościowe), i drugiego poziomu.

To co napisze dotyczy tylko zaplecza pierwszego poziomu:

1. Ktoś mi kiedyś powiedział aby z każdej podstrony zaplecza linkować na stronę główną, i podstrony głównej (zaplecze nie linkuje między sobą)

Dla mnie mnie coś takiego wygląda podejrzanie, wiec...

2. Chyba lepiej jeżeli z każdej podstrony zaplecza wychodzą dwa linki do głównej (lub podstrony głównej), a jeden link do innej strony (lub podstrony) zaplecza. Można zrobić tym LinkWheel pomiędzy zapleczem, lub po prostu połączyć zaplecze takimi linkami na zasadzie [A do B i D], [b do F i E] [C do A i F], [D do C i E] [E do nikogo], [F do C i D] (bez typowego LinkWheela,).

Oczywiście sam będę musiał to wszystko wypróbować, ale najpierw wole zapytać zanim zrobię. Osobiście skłaniam się z wariantem nr.2 (bez linkwheel)

Jest wiele systemów ina pewno nikt nie udzieli odpowiedzi który jest najleszy.

Natomiast na pewno nie linkuj z każdej podstrony. I mniej systematyczego myslenie tym lepiej. System łatwo wyłapać;)

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności