Skocz do zawartości

[Wykonam] Kampania Adwords

karolinar

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam do wykorzystania 10 kont adwords, które są doładowane na kwoty 300,00 PLN. Jeśli chcesz promować swoją www, firmę czy markę. Chętnie podejmę się tego otóż zlecenia. Od jakiegoś czasu (1,5 roku) zgłębiam wiedzę na temat kampanii adwords, promując przy tym swoje strony www. Po ostatnim (5 miesięcy temu) zakupie książki na temat prowadzenia kampanii adwords i doborze słów kluczowych, podjęłam decyzję iż mogę zarobić na swojej wiedzy przy czym pomóc innym.

Tak więc, jeśli reklamujesz się w adwords zgłoś się do mnie. Jedyny warunek, brak stron : hazard, typu wypełnij coś i wyślij sms, erotyka czy strony ze znamionami faszystowskimi. Takie strony mogą być zablokowane od razu, albo po pewnym czasie.

Prowadzenie kampanii o wartości 300,00 PLN to koszt 175,00 PLN w raz z prowadzeniem, otrzymanie konta adwords bez prowadzenia kampanii 100,00 PLN. Gwarantuję iż kampania zostanie wykorzystana w całości, jedynie podczas prowadzenia ją przeze mnie.

KAROLINA R.

karolina.seo@gmail.com

W temacie : kampania adwords

Treść : jaka kampania, jaka www + od kiedy by miała być puszczana + dodatkowe informacje na jakie frazy by Państwo chcieli reklamować www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności