Skocz do zawartości

Błąd edycji szablonów - arfooo

M17ek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym dodać do swojego katalogu kod sledzenia google ale po dodaniu kodu wyrzuca nastepujące błędy:

/
 (256) TPL: [in includes/header.tpl line 11]: syntax error: var function does not exist (class.compiler.php, line 501)   class.template.php   line 703	 2-4-12   16:13

FrontController->dispatch() # line   18, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/index.php
 Controller->render() # line  225, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/core/FrontController.php
TemplateLiteView->render(Object:MainController) # line  167, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/core/Controller.php
  Template_Lite->fetch("main/index.tpl") # line   77, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/views/TemplateLiteView.php
	Template_Lite->_fetch_compile("main/index.tpl", null) # line  360, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.template.php
	  include("/home/uy127040/public_html/futurus.pl/compiled/arfooo_template/p...") # line  482, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.template.php
		Template_Lite->_fetch_compile_include("includes/header.tpl", Array[2]) # line	4, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/compiled/arfooo_template/pl/c_1_main_index_tpl.php
		  template_fetch_compile_include("includes/header.tpl", Array[2], Object:Template_Lite) # line  463, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.template.php
			Template_Lite->_fetch_compile("includes/header.tpl") # line   30, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/internal/template.fetch_compile_include.php
			  Template_Lite_Compiler->_compile_file("{if $setting.referrersSavingEnabled}{saveReferrer}{/if}
<!DOCTY...") # line  528, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.template.php
				Template_Lite_Compiler->_compile_tag("var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javas...") # line  187, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.compiler.php
				  Template_Lite_Compiler->_parse_function("var", null, "ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascrip...") # line  243, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.compiler.php
					Template_Lite->trigger_error("var function does not exist", "256", "/home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/c...", "501") # line  501, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.compiler.php
					  trigger_error("TPL: [in includes/header.tpl line 11]: syntax error: var functio...", "256") # line  703, file: /home/uy127040/public_html/futurus.pl/components/template_lite/class.template.php

Zwyczajnie dodaje kod sledzenia w stylach include/header.tpl pomiedzy tagami <head>

Chciałbym dodać do swojego katalogu kod sledzenia google ale po dodaniu kodu wyrzuca nastepujące błędy:Zwyczajnie dodaje kod sledzenia w stylach include/header.tpl pomiedzy tagami <head>
Dziękujemy za informacje :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chodziło mi w tym zdaniu o to ze jak zwykle dodaje kod w sekcji head ale wyskakuje błąd. Nie dziwie sie ze masz 9k postów skoro tak obszernie i wyczerpująco pomagasz.

Problem juz rozwiacałem znalazlem na forum arfooo.net trzeba dodać:

{literal}

tutaj kod

{/literal}

Pozdrawiam.

Nie dziwie sie ze masz 9k postów skoro tak obszernie i wyczerpująco pomagasz.
Zaśmiecasz bazę zrzuconymi wyjątkami do tego bez formatowania- jak być miał błąd na całą stronę tez byś go wkleił.... Napisałeś chociaż, że prosisz / zwracasz się o pomoc w rozwiązaniu tego problemu - NIE .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie znalazlem w opcjach pisania postu, kolorowania tagów wiec tego nie zrobiłem.

Napisałeś chociaż, że prosisz / zwracasz się o pomoc w rozwiązaniu tego problemu

Aaaa no sory, a myślałem ze wystarczy to ze jest to FORUM? Ze jest to dla mnie PROBLEM, że opisałem problem w celu jego ROZWIĄZANIA?. Moja wina faktycznie mogles pomyslec ze to jest poradnik albo news z dziedziny seo, nastepnym razem napisze ze chodzi o rozwiazanie problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności