Skocz do zawartości

wp-kat - test

drynda

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu małych firm opartym na wtyczce do wordpressa wp-kat.

Katalog dopiero powstaje, jest zaindeksowany i indeksuje nowe wpisy. W chwili obecnej ma małą wartość SEO ale pracuje nad tym. Chcę abyście dodali kilkanaście wpisów w celu przetestowania działania. Chcę zmienić wygląd itp.

Wpisy nie znikną jak i sam katalog.

Kody na wpisy premium

katalog małych firm

PIO1

PIO2

PIO3

PIO4

PIO5

PIO6

PIO7

PIO8

PIO9

PIO10

PIO11

PIO12

PIO13

PIO14

PIO15

W razie problemów pisać, dodanie podkategorii - pisać

Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu małych firm opartym na wtyczce do wordpressa wp-kat.

Katalog dopiero powstaje, jest zaindeksowany i indeksuje nowe wpisy. W chwili obecnej ma małą wartość SEO ale pracuje nad tym. Chcę abyście dodali kilkanaście wpisów w celu przetestowania działania. Chcę zmienić wygląd itp.

Wpisy nie znikną jak i sam katalog.

Kody na wpisy premium

katalog małych firm

PIO1

PIO2

PIO3

PIO4

PIO5

PIO6

PIO7

PIO8

PIO9

PIO10

PIO11

PIO12

PIO13

PIO14

PIO15

W razie problemów pisać, dodanie podkategorii - pisać

Już wykorzystane? Czy źle wporwadzone?:D

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Grupe wpisów SEO wybrać

Pamiętajcie tylko FIRMY i lepszy krótki opis opisujący działalność firmy, a nie opis co się z czym kojarzy, jaka jest historia danego przedmiotu itp.

Jak możesz to usuń mój wpis to stworzę coś spełniającego te wygórowane wymagfania;)

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Miałem już tą domenę wcześniej ale przeoczyłem i zarejestrowałem na nowo, wcześniej był blog. Domena będzie utrzymywana, mam adresy email firmowe w tej domenie itp. Także nie ma obawy. Tst w tytule jest po to że nie posiada jeszcze prawie żadnej wartości SEO i wygląd itp. będzie modyfikowane. Baza pozostanie także wpisy będą cały czas. Autor wtyczki również cały czas ją aktualizuje co się wiąże ze zmianami drobnymi ale zawsze.

Wpis został zapisany ze statusem Nieopłacony. Możesz teraz opłacić wpis, Możesz również opłacić go później w Panelu Administracyjnym lub zmienić typ wpisu.

Wpis SEO - pisze że darmowy, admin ocb? To będzie jakoś zaakceptowane?

SEO in Bielsko-Biała 

Wpis został zapisany ze statusem Nieopłacony. Możesz teraz opłacić wpis, Możesz również opłacić go później w Panelu Administracyjnym lub zmienić typ wpisu.

Wpis SEO - pisze że darmowy, admin ocb? To będzie jakoś zaakceptowane?

chciałbym wiedzieć to samo

póki co zmieniłem go na zwykły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności