Skocz do zawartości

AutoAudytSEO - analiza strony i konkurencji

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki zoreander za info, sprawdzimy to dokladnie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

free api dla ose dziala bardzo dobrze, sam nalegalem aby bylo implementowane w webmonitorze

a gdy ktos ma jakies obiekcje to niech nie korzysta - jego sprawa, bedzie mial mniej danych i tyle

inna sprawa na przyszlosc

skoro narzedzie jest abonamentowe to mysle ze autor powinien rozwazyc samodzielne wykupienie abonamentu do api w afhrefie i majesticu i jakos to dzielic na swoich userow tak aby to oni mogli zadawac okreslona liczbe zapytan

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

skoro narzedzie jest abonamentowe to mysle ze autor powinien rozwazyc samodzielne wykupienie abonamentu do api w afhrefie i majesticu i jakos to dzielic na swoich userow tak aby to oni mogli zadawac okreslona liczbe zapytan

Jasne, przybedzie uzytkownikow i predzej czy pozniej bedzie to oplacalne.

Na dobra sprawe, to juz w kolejnej wersji mozna o tym pomyslec i tak zrobimy.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Dziekuje za info. Wystawilem 4 oferty osobno, kazda dla innego pakietu:

https://skrypty.pro/36-autoaudytseo

Jeszcze raz przepraszam i zapraszam do testów wersji 1 miesięcznej.

Przed chwila wysłałem do wszystkich kupujących maila z prośbą o podanie nazwy domeny i adresu email do licencji.

Rozpisalismy z programista nową wersję, skupimy się przede wszystkim nad zwiększeniem ilości funkcji. Nowy AutoAudytSEO będzie zawierał w sobie:

- zaawansowane raporty, czyli pobranie linków przychodzących i ich analizę dla strony (podobnie jak w MarketSamurai, tylko ze do 5000 linków, źródło: alexa)

- ciągły monitoring pagerank, site i backlinks z wykresami zmian dla stron

- ciągły monitoring stron zaplecza ze względu na zwracany status i czas odpowiedzi (monitorowanie działania zaplecza)

- autoaktualizacja i dodanie obsługi proxy

AAS ma być dla pozycjonerów głównym narzędziem do analizy zaplecza i stron klientów/konkurencji.

reklama.jpg

Łapy, łapy, cztery łapy, a na łapach pies kudłaty. Kto dogoni psa? Kto dogoni psa? Może ty, może ty, może jednak ja!

----

W każdym bądź razie macie ciekawą kampanię reklamową i niezłe reklamy ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak tam idą prace nad rozbudową funkcji. Na dzień dzisiejszy skrypt jest nie dopracowany (omawiane problemy były na blogu seo), więc po analizie nim sprawdzam dodatkowo ręcznie, czy prawidłowo wykonał audyt.

Jakie będą nowe funkcje?

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

@Mion

Zastanawialem sie kto pierwszy zauwazy sprytna reklame i o tym napisze ;) (ale nie rozumiem o co chodzi z ta piosenka)

Na dzień dzisiejszy skrypt jest nie dopracowany (omawiane problemy były na blogu seo), więc po analizie nim sprawdzam dodatkowo ręcznie, czy prawidłowo wykonał audyt.

Tak, skrypt jest niedopracowany, jest to wersja beta. Programista ciągle pracuje nad nowymi funkcjami, projekt ciągle będzie rozwijany, aktualizacje planujemy na za miesiac/poltora.

Jak tam idą prace nad rozbudową funkcji. Jakie będą nowe funkcje?

O nowych funkcjach pisalem kilka postow wyzej:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1033179

Jak widac jest tego troche, praktycznie laczymy kilka idei w jeden skrypt (ma byc to wszechstronne narzedzie do audytu stron klientów i monitorowania zaplecza). Tym narzędziem zajmuje się jeden programista, który ciągle będzie rozwijał skrypt tak jak to jest z Microsite Managerem. Na razie poczekamy do zakonczenia wszystkic prac, pozniej aktualizacje beda czestsze ze względu na serwer autoaktualizacji.

@Mion(ale nie rozumiem o co chodzi z ta piosenka)
W reklamie napisane jest "Kto inny zagwarantuje ci stale rozwijany" .. w piosence . "Może ty, może ty, może jednak ja! " ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak, skrypt jest niedopracowany, jest to wersja beta.

Ależ o tym wiem, że dopiero projekt ruszył i nie czepiam się tego... może tak zabrzmiało, ale nie to miałem na myśli. Beta to beta. :wow:

Moje pytanie o funkcjonalność, na blogu była poruszona sprawa raportów w pdf dla klienta z możliwością umieszczenia własnego logotypu. Wprowadzicie to :D

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

Moje pytanie o funkcjonalność, na blogu była poruszona sprawa raportów w pdf dla klienta z możliwością umieszczenia własnego logotypu. Wprowadzicie to

Jest to akurat jedna z najprostszych rzeczy, takze na pewna ja wprowadzimy.

Wiem, że jest to bardzo proste. Ale zapytać warto, dla pewności :D

W takim razie nie przeszkadzam, pracujcie nad funkcjami, które wspomogą nam w szybki sposób analize stron WWW... czekam na oficjalną premierę AAS :wow:

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności