Gwardzik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 AfterMarket ma atrakcyjne ceny domen, zastanawiam się czy moge do nich przetransferować domenę, która moim zdaniem albo przynajmniej dla mnie jest warta kilka jak nie kilknaście tys.? Czy mam się czego obawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sam w aftermarket.pl mam trochę domen ale dla tych najważniejszych wybrałbym innego rejestratora typu home.pl Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTF Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja w AM nie trzymałbym domeny którą uważam za wartościową. Lepiej skorzystaj z innych rejestratorów. TiresCMS - Oprogramowanie do hurtowej sprzedaży opon i felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwardzik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dokładnie chodzi o domenę z rozszerzeniem .tv która aktualnie mam w domeny.tv i ze względu że w AM jest taniej zastanawiam się czy ją przenieść a jak już to do jakiego innego rejestratora jeśli nie AM, gdzie taniej albo w tej samej cenie ale bezpieczniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sprawdź OVH, AZ, Premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W polce domeny trzymam u ovh i aftermarket nie miałem z nimi jeszcze żadnego kłopotu Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czemu odradzacie trzymanie domen w dropped? Jakiś powód konkretny? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jeśli na firmę to FV nie dają, ale ceny maja konkurencyjne, to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No to wiem. Ale piszą(lukas22333 i papcomputer) ,żeby wartościowszych domen nie trzymać w dropped i jestem ciekawy dlaczego? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 @MaxPan fv chyba można pobrać od nich fv ? --Sam nie pobierałem, lecz widzę iż chyba można @mmr88 też mnie to zastanawia. Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTF Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 FV można pobrać - tylko że jest baz VAT-u Poczytajcie sobie wątki dotyczące AM np, ten https://www.di.pl/index.php?showtopic=80030 i inne. ( oraz uwagi odnośnie podejścia BOK-u do użytkowników ) TiresCMS - Oprogramowanie do hurtowej sprzedaży opon i felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mmr88, myślę ze firma nie zniknie, wiec nie widzę powodu zęby nie trzymać u nich dobrych domen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zniknie nie zninkie, są a Cypru. Ja wartosciowej domeny nie trzymałbym u nich. Gdyby z jakiś powodów rejestrator zniknął, to domene możesz odzyskać przez NASK STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja trzymam u nich wszystkie domeny i nie miałem żadnego problemu z dropped odkąd mam u nich domeny. Faktura zawsze jest ostatniego dnia miesiąca. Nie wiem skąd przekonanie, że nie brać u nich domen. Polecam ich każdemu: najniższe ceny i najwyższa jakość obsługi bez żadnej ściemy. Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja wartościowe domeny trzymam w home.pl - ze względu na to że ciężko przeoczyć termin przedłużenia - wysyłają maile, proformy pocztą, czasem też dzwonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.