mario1973 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dobre_domeny napisał(a): Miaj kolejny dzień za dniem. im bardziej drążysz, tym bardziej odwlekasz kasę... Przestań pisać o tym samym, bo tu też dostaniesz bana. Przestań im słać maile każdego dnia, to niebawem dostaniesz pieniądze..... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobre_domeny Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dlaczego przeszkadza Ci prosta zwięzła informacja o totalnym olewaniu przez AM ? Czy masz coś wspólnego z tymi finansami, bo to co piszesz brzmi to jak szantaż. Czy nastepnym razem mam pisać jakoś inaczej ? np. AM jest doskonały w wypłacaniu żadnych kwot i profesjonalny w nieistniejących odpowiedziach ? To w sumie moja czy Twoja kasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StronyUK Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @dobre_domeny: Ale po co w kolko o tym samym? Z tego co wyczytalem na di.pl wynika, ze PP zablokowal im srodki, wiec pewnie probuja utrzymac cashflow i przez to te opoznienia. PP jest znany z blokowania pieniedzy bez powodu na zasadzie widzimisie - zdarza sie najwiekszym. Wez pod uwage, ze jak bedziesz tak biegal po forach i powtarzal w kolko zaslyszane gupoty, to AM wpadnie w prawdziwe klopoty i wtedy naprawde pozegnasz sie z pieniedzmi. Zastanow sie, czy firma wykupujaca reklame w telewizji naprawde mialaby zbankrutowac? Gielda dziala, domeny rejestruja, a ze ich BOK jest do xxxx, to juz zupelnie inna kwestia - Jak najdłużej może stać pasztet? - Całą dyskotekę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 StronyUK: tak samo to odbieram.. szczekanie na forum mało komu pomogło w takich sytuacjach. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobre_domeny Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Skoro Was nie interesuje to że Aftermarket od prawie miesiaca nie płaci ( nie małe pieniądze) i nie reaguje to zmieńcie wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dobre_domeny napisał(a): Skoro Was nie interesuje to że Aftermarket od prawie miesiaca nie płaci ( nie małe pieniądze) i nie reaguje to zmieńcie wątek. zmień forum ... to jest SEO a nie handel domenami. My tu domeny kupujemy i nie odnawiamy - niektorzy nawet tysiącami. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @dobre domeny Jak masz problem z AM to zastanów się jak go racjonalnie rozwiązać zamiast wylewać gorzkie żale gdzie się tylko da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StronyUK Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 zgred napisał(a): (...) My tu domeny kupujemy i nie odnawiamy - niektorzy nawet tysiącami. Amen - Jak najdłużej może stać pasztet? - Całą dyskotekę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 PayPalowi jak się nie spodoba to blokuje na 180 dni, więc mam nadzieję, że to nie oznacza problemów AM przez 6 miesięcy . B Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ja u Was aktualnie z wypłatami z dropped ? ja już czekam 15 dni roboczych ? a w regulaminie jest 10 dni ? możecie mi podpowiedzieć jak wyciągnąć od Nich kase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja czekam już 9 dni. Ale widzę, że inni czekają dłużej Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a może się ktoś wypowiedzieć czy oni są wypłacalni ? czy trzeba podjąć jakieś dodatkowe kroki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 na cypr polec i odwiedz ich biuro . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wczoraj zrobiłem przelew z AM zobaczymy ile będę musiał czekać Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Gdzie polecacie przenieść domeny z dropped? Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.