Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

też miałem zablokowane konto na pp przez ponad miesiąc,

każda próba dostania się do konta kończyła się procedurą weryfikacyjną, której nie można było przejść,

z powodu błędu w skrypcie, pomimo wpisywania odpowiednich wymaganych danych, wynik weryfikacji był negatywny, pisałem do pp x razy, nikt nie odpisał, ale po ponad miesiącu konto odblokowali, dobrze że nie trzymałem tam żadnej kasy, ale musiałem wstrzymać parę transferów które miały tylko przelecieć przez pp,

pieniądze wpłynęły w kwocie którą zleciłem do wypłaty :)

bez żadnych odsetek po mimo prawie miesiąca oczekiwania...

pozdrawiam i życzę sukcesów w prowadzeniu "takiego" interesu...

- ja już więcej żadnej domeny "tam" nie kupię

pozdrawiam

1) Powiedzcie mi dlaczego mi niektóre domeny z aftermarket.pl co jakiś czas się wyłączają tzn. nie widac ip, serwera nie znaleziono.

Dnsy ustawione poprawnie, a na serwerze wszystko gra.

Czy to się ma jakoś do aktualnej sytuacji aftermarket.pl?

2) Czy mogę przenieść bezpiecznie domeny z aftermarket do innego operatora w obecnej sytuacji czy lepiej czekac?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

1) Powiedzcie mi dlaczego mi niektóre domeny z aftermarket.pl co jakiś czas się wyłączają tzn. nie widac ip, serwera nie znaleziono.

Dnsy ustawione poprawnie, a na serwerze wszystko gra.

Czy to się ma jakoś do aktualnej sytuacji aftermarket.pl?

Jeśli używasz DNSów dropped.pl , to faktycznie nieraz bywały z nimi problemy.... takie jak wspominasz i inne :D

Jeśli masz inne serwery DNSy, to raczej z nimi jest problem. Zresztą sprawdź sobie whois kiedy były dokonywane ostatnio zmiany na Twojej domenie. Jeśli nic się na niej nie zmieniało ostatnio, to na 100% winne są DNSy.

2) Czy mogę przenieść bezpiecznie domeny z aftermarket do innego operatora w obecnej sytuacji czy lepiej czekac?

Twoje problemy to na 99.99% nie są związane z Dropped.

Czy przenosić ? Ja tam cenniejsze domeny przeniosłem.....ale kilka razy więcej mniej cennych (co nie znaczy bezwartościowych) zostawiłem.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ta domena zadziałała dopiero po interwencji u BOK aftermarket.pl.

created: 2010.05.07 13:28:06

last modified: 2012.05.10 00:33:16

renewal date: 2013.05.07 13:28:06

czy to pole last modified nie powinno być znacznie wcześniej?

ta domena zadziałała dopiero po interwencji u BOK aftermarket.pl.

czy to pole last modified nie powinno być znacznie wcześniej?

To chyba dowód na to, że domenę opłacili w NASKu po terminie i dlatego wygasała. A Ty opłaciłeś ją wcześniej ?

Kurde ;) Barany jedne. Dalej nie opłacają ? Mamy pilnować swoich domen ?

Czy NASK ma coś do gadania ? Jest sens pisać do nich o nierzetelnej działalności ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Przecież napisali oficjalnie na DI ze stracili płynność finansowa, to co chcecie ? Na pewno cześć zobowiązań finansowych zostanie nieopłacona jak na razie, a dalej się zobaczę...

Ja mam u nich x000 domen, na szczęście na razie przedłużenie jeszcze za jakiś czas, ale już się martwię

To chyba dowód na to, że domenę opłacili w NASKu po terminie i dlatego wygasała. A Ty opłaciłeś ją wcześniej ?

Oczywiście, że wcześniej.

Tylko nie wiem czy to pogrubione to nie czasem zmiana serwerów dns jest. Jak np. zmienie serwery dns.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności