Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Póki co w środę odnawiają domeny dużo taniej:

taaaa, raczej : 'odnawiają' tylko u siebie w panelu. Bo faktyczne przedłużenie jeśli nastąpi to dopiero w ostatniej chwili przed wygaśnięciem.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mam nadzieje, iż uda im się dziś uzbierać tyle kasy, że wystarczy jej do oddania moich przywłaszczonych pieniędzy.

Dropped trzymam kciuki za powodzenie i oczekuje przelewu na moim koncie

Głupich nie sieja, sami się rodzą

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Właśnie dziś chciałem przedłużyć domenę ale nie mogę pomimo doładowania konta kwotą o wiele wyższą, domena była dziś, bardzo mi na niej zależy i teraz nie wiem o co chodzi.

Ja polecam forpsi.pl ceny domen bardzo dobre, świetny kontakt zarówno telefoniczny jak i poprzez chat online. Zawsze można liczyć na rzetelną pomoc a tutaj może ktoś odpisze na maila a może nie. Ja osobiście odradzam, lepiej hostować tam gdzie można się dodzwonić i z kimś porozmawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności