Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Naprawdę nie wiem czemu narzekacie w tym wątku i nadal pakujecie kasę w dropped.

No albo, albo.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

To, że jest to typowa piramida finansowa byłem świadomy już od dłuższego czasu. Jak były wpływy to tez były realizowane jakieś wypłaty. Ja też czekałem cierpliwie licząc, ze jestem w tej piramidzie bliżej szczytu niż podstawy i załapie sie na wypłatę moich przywłaszczonych pieniędzy. Jednak otrzymałem w dniu wczorajszym wiadomość od niejakiego Michala Plebana zachwalajaca mi ebooka jak oszukać na pseudo interesie domeniarskim. Ta wiadomość mi uświadomiła, że w tym momencie piramida zaczęła sie już walić. Pan Pleban oczekuje cudu i chwyta sie każdej mozliwości która w jego mniemaniu go uratuje. W ciągu do miesiąca czasu z wielkim hukiem to upadnie.

A teraz krótki bezpłatny poradnik jak uratowac przynajmniej część pieniędzy.

Jak tylko to sobie uświadomiłem, że ta piramida już sie wali to anulowałem przelew pieniędzy, który czekał na realizacje od miesiąca i kupiłem za to kilkadziesiąt domen, na których być może stracę z 30% ale wole stracić 30% niż wszystko.

To samo radzę zrobic tym, którym bankrut jest winien pieniadze. Czym predzej to zrobicie to być może będziecie mieli jeszcze jakiś wybór domen do kupienia za wirtualne pieniadze. Natychmiast po zakupie wytransferujcie domeny do innego rejestratora sprawdzając po transferze, czy domena ma kontakt administracyjny na Wasz adres e-mail.

Jeden z wielu przekretów polega na tym Wasze domeny nie sa już Wasze, bo zostały zastawione. Te wszystkie domeny maja zmieniony administracyjny adres email na który przychodzą wszelkie potwierdzenia. Dotychczas jak ktoś chciał wytransferować taką domene do innego rejestratora to sprawa się ujawniała ale zazwyczaj klient pisał ticket, sprawa była szybko załatwiana, zeby nie wybuchła afera i za tą domene była wstawiana pod zastaw inna domena a to uwolniona mogła być wytransferowana. Dotychy to też wszystkich domen, które korzystały z usługi zmiany danych w whois.

Jeżeli jeszcze masz domenę w tej firmie to sprawdź czy kontakt administracyjny jest zgodny z Twoim adresem email który podałeś w profilu rejestracji domen. Sprawdz to w centarlnym rejestrze domen (NASK) a nie u tego rejestratora. Bo w tym serwisie sie wyswietla to co chcą wyświetlić a nie stan faktyczny (masz watpliwości poczytaj wątek o tym jak to domeny były przedłużone, pieniadze pobrane, potwierdzenie przesłane i ......... spadły)

Jeżeli jest inaczej to odpowiedz sobie na pytanie: jak to sie stało?, czy to Ty zmieniłeś email administracyjny? czy być może zrobił to rejestrator bez Twojej wiedzy i zgody?. Wnioski wyciagnij sam.

Szkoda mi tych wszystkich od których dziś kupiłem domeny. Jeżeli chcecie jeszcze co nieco uratowac to szybko przenieście domeny które jeszcze macie do innego rejestratoera a z wirtualnymi pieniedzmi zróbcie to co ja.

Ostatni obudzą sie z ręką w nocniku za to bez domen i pieniedzy.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Jeden z wielu przekretów polega na tym Wasze domeny nie sa już Wasze, bo zostały zastawione.

Skąd ta informacja? "Nasze domeny" nie były nigdy nasze, ponieważ są tylko dzierżawione w NASK. Rzucasz poważe oskarżenia nie podając żadnych konkretów.

Te wszystkie domeny maja zmieniony administracyjny adres email na który przychodzą wszelkie potwierdzenia.

O którym kontakcie piszesz? Jeśli dane użytkownika są w sekcji "ABONENT" to nie widzę problemu. Podaj konkretne informację i przykład problematycznej domeny, bo na chwilę obecną ciężko brać ten temat poważnie.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

To na di.pl jest, tutaj też może być.

Tak poza tym, dlaczego niepotrzebne sianie zamętu? Jeden topik o dropped już jest, a teraz drugi. Chce się tylko dowiedzieć ile w tych wiadomościach o after/drop jest prawdy a ile prywatnych animozji. Akurat mam tam dużo domen i opinie innych mnie interesują.

Po to jest forum.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

mam na myśli czy przedłużają, czy tylko jest napisane że przedłużone i przepadają..

teraz z reguły przedłużają w ostatniej chwili ;) - tylko raz ponad miesiąc temu zdarzyło mi się , że nie przedłużyli....

No i dostałem od nich nawet w ostatnim tygodniu bonusa 100 zł, którego udało mi się realnie zrealizować przechwytując domeny :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności